ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Το μυστηριώδες τηλεφώνημα που έλαβε ο καπετάνιος του Boeing λίγο...

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στα όρια του Ινδικού Ωκεανού και του Νότιου Παγωμένου Ωκεανού για να...
βρεθούν τα αντικείμενα που ενδέχεται να προέρχονται από το Boeing 777 της Malaysia Airlines, το οποίο εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς πριν από περισσότερο από δύο εβδομάδες με 239 επιβαίνοντες.

Πολιτικό αεροπλάνο φέρεται να είδε το Σάββατο ορισμένα στοιχεία, τα οποία είχαν εντοπιστεί από δορυφόρο στις 16 και 18 Μαρτίου κάπου ανάμεσα στο νοτιοδυτικό άκρο της Αυστραλίας και την Ανταρκτική.
Την ίδια ώρα εντείνονται οι υποψίες των αρχών για σύνδεση του πιλότου Zaharie Ahmad Shah με την τρομοκρατία καθώς ερωτηματικά προκαλεί ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που έλαβε από μια γυναίκα λίγο πριν την απογείωση του μοιραίου αεροσκάφους. Μάλιστα η κλήση που δέχτηκε προήλθε από τηλέφωνο το οποίο είχε αγοραστεί λίγες μέρες πριν την πτήση του Boeing 777 από κάποιον που δήλωσε γυναικείο όνομα αλλά χρησιμοποιώντας ψεύτικη ταυτότητα.

Το τηλεφώνημα διήρκησε μόλις δύο λεπτά ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και η σύζυγός του η οποία θα «εξεταστεί» και από το FBI.

Σημειώνεται ότι ο καπετάνιος με τη σύζυγό του έχουν τρία παιδιά, και παρότι είναι χωρισμένοι, έμεναν κάτω από την ίδια στέγη.

Συνεχίζονται οι έρευνες
Οκτώ πολιτικά και στρατιωτικά αεροπλάνα, καθώς και πολλά εμπορικά πλοία και πολεμικά σκάφη, πρόκειται να ερευνήσουν σήμερα μια έκταση μερικών εκατοντάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων σε απόσταση 2.000-2.500 χλμ. νοτιοδυτικά του Περθ.

Η Κίνα, 153 πολίτες της οποίας βρίσκονταν μέσα στο αεροσκάφος, ανακοίνωσε πως αποστέλλει στη ζώνη πολλά πλοία και δύο αεροπλάνα Ιλιούσιν IL-76, που αναμένονται αύριο, Δευτέρα, στο Περθ.

«Όσο περισσότερα αεροπλάνα θα έχουμε, όσο περισσότερα πλοία θα έχουμε, τόσο μεγαλύτερη δυνατότητα θα έχουμε να βρούμε οποιαδήποτε συντρίμμια», τόνισε ο Αυστραλός πρωθυπουργός.
Το Πεκίνο ανακοίνωσε το Σάββατο πως εντοπίστηκε από κινεζικό δορυφόρο ένα ύποπτο αντικείμενο στη ζώνη όπου ένας αυστραλιανός δορυφόρος είχε ήδη εντοπίσει επιπλέοντα αντικείμενα.

Στη φωτογραφία με ημερομηνία 18 Μαρτίου που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Κρατική Διοίκηση για τις Επιστήμες, τις Τεχνολογίες και τις Βιομηχανίες Άμυνας, φαίνεται ένα αντικείμενο μήκους 22,5 μέτρων και πλάτους 13 μέτρων.


Star.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

ΛΙΑ ΑΠΟ ΑΧΑΡΝΕΣ είπε...

Εγώ πιστεύω παιδία ότι ξέρουν τα πάντα για το αεροπλάνο απλά παίζουν με το κοσμώ