ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

AKARSU «Η προδοσία»: Τα νέα επεισόδια (156 - 157 - 158 - 159 - 160)

Ο Αχμέτ και η Μπερίν δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα ότι ο Χακάν αποφάσισε να...
Star: Καθημερινά στις 18:40

Τρίτη 22.04.2014
Επεισόδιο 156
Ο Αχμέτ και η Μπερίν δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα ότι ο Χακάν αποφάσισε να βγει από τη ζωή τους και ότι μπορούν επιτέλους να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτα τους. Ο Χακάν θέλει να παραχωρήσει το σπίτι στην Μπερίν αλλά εκείνη αρνείται την προσφορά του και μετακομίζει με τη Ζεχρά στο πατρικό της. Ο Χακάν επιστρέφει στο σπίτι του και συνειδητοποιεί τη μοναξιά του. Η Αϊτέν, η οποία δεν έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις, πηγαίνει να συναντήσει τον Αχμέτ και αυτή τη φορά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα αισθήματα της και τη λύπη της. Ο Αλί αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι του με σκοπό να στηρίξει οικονομικά την Τζεμιλέ και ζητάει τη βοήθεια της Νεριμάν. Η Τζεμιλέ και η κυρία Χασεφέ προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Ο Άλι για άλλη μια φορά δείχνει τα αισθήματα του στην Τζεμιλέ και το πόσο πολύ έχει μετανιώσει για την προδοσία του. Αυτή τη φορά η Τζεμιλέ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Η Νεριμάν, δίχως να χάσει χρόνο, βρίσκει αμέσως έναν υποψήφιο αγοραστή για το σπίτι του Αλί, την Καρολίν.


Τετάρτη 23.04.2014
Επεισόδιο 157
Ο Σονέρ αποκαλύπτει στην Αϊλίν την τραγική αλήθεια για τον θάνατο του Μουράτ, που τόσο καιρό της έκρυβε και αυτό σοκάρει βαθιά την κοπέλα. Τα συγκλονιστικά γεγονότα, που μαθαίνει, την οδηγούν στο να αλλάξει εντελώς τη στάση της απέναντι στον Σονέρ. Ο Σονέρ δεν αντέχει άλλο και ξεσπάει αλλά αυτή τη φορά είναι εκεί η Αϊλίν και η αγκαλιά της για να τον παρηγορήσουν. Οι δυο ερωτευμένοι δίνουν ξανά όρκους αιώνιας αγάπης. Ο Αλί δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο αγοραστής του σπιτιού θα ήταν η Καρολίν. Θέλει να της ζητήσει τον λόγο αλλά η ξαφνική αδιαθεσία της μητέρας του, τον αποτρέπει. Με αφορμή την ασθένεια της Χασεφέ, ο Αλί βρίσκεται στο σπίτι της Τζεμιλέ και τρώει με την οικογένειά του στο ίδιο τραπέζι μετά από χρόνια. Ο Κενάν μαθαίνει ότι η Τζεμιλέ κατάφερε να πουλήσει όλο της το εμπόρευμα στην αγορά και βγαίνει εκτός εαυτού. Πλησιάζει και η μέρα του δικαστηρίου, γεγονός που αναστατώνει τη Σελμά. Ο Κενάν δεν σταματά να καταστρώνει σχέδια για να βάλει χέρι στις μετοχές της γυναίκας του. Μια νέα ιδέα γεννιέται στο μυαλό του, που θα τον βοηθήσει να πετύχει τον σκοπό του. Η Μπερίν και ο Χακάν καταθέτουν αίτηση διαζυγίου. Η Αϊλίν και ο Σονέρ είναι και πάλι μαζί, σαν να μην πέρασε ποτέ μια μαύρη μέρα από τη ζωή τους. Ο Σουλεϊμάν είναι ο πρώτος, που μαθαίνει τα καλά νέα. Ο Σονέρ αφήνει με το αυτοκίνητο του την Αϊλίν στο νοσοκομείο για να μιλήσει με τον Ταρίκ και συναντάει την Γκιουλάι, η οποία του εύχεται να είναι ευτυχισμένος. Το ίδιο εύχεται με τη σειρά του και ο Ταρίκ στην Αϊλίν. Η απόφαση της Αϊλίν και του Σονέρ να είναι πάλι μαζί εκπλήσσει τους πάντες. Ο Σονέρ οργανώνει μια μικρή συναυλία έξω από το σπίτι της Τζεμιλέ και κάνει πρόταση γάμου στην Αϊλίν μπροστά σε όλη της την οικογένεια.


Πέμπτη 24.04.2014
Επεισόδιο 158

Ο θυμός του Αλί για την Καρολίν δεν έχει περάσει. Ο Μετέ πηγαίνει στο σπίτι της Νιχάλ και μαθαίνει τον πραγματικό λόγο, για τον οποίο η ίδια δεν θέλει να τον δει. Η Νιχάλ κρύβεται γιατί ντρέπεται για το κατεστραμμένο της πρόσωπο. Ο Μετέ αισθάνεται συντριμμένος από τα νέα αλλά συνεχίζει να την αναζητά. Ο Αλί εξαναγκάζει τη Νεριμάν να του αποκαλύψει το μέρος, στο οποίο κρύβεται η Καρολίν και πηγαίνει να τη βρει αποφασισμένος να την κάνει να πληρώσει. Εκεί όμως βρίσκει μόνο τον Μουσταφά με την νταντά του και τον παίρνει μαζί του. Η Χασεφέ και η Τζεμιλέ χαίρονται, που βλέπουν τον Μουσταφά αλλά είναι σίγουρες ότι η Καρολίν δεν θα αφήσει έτσι την κατάσταση. Πράγματι, η Καρολίν πηγαίνει στο σπίτι του Αλί και ζητάει τον γιο της αλλά ο Αλί τη διώχνει ενώ όλη η γειτονιά παρακολουθεί τη σκηνή. Ο Χακάν και η Μπερίν ξεκινούν τα διαδικαστικά του διαζυγίου της ενώ ο Εκρέμ τους έχει υπό στενή παρακολούθηση. Ο Αχμέτ προτείνει στη Μπερίν να επιστρέψει στη δουλειά της στο συνδικάτο, όμως η Αϊτέν δεν είναι καθόλου έτοιμη για αυτή την εξέλιξη. Η αντίδραση της στενοχωρεί την Μπερίν. Ο Σονέρ αναγκάζεται να προσέξει για λίγο τη Ζεχρά και παίρνει μια πρώτη γεύση από το κοντινό μέλλον ως πατέρας. Η Τζεμιλέ πέφτει θύμα απαγωγής. Το σχέδιο του Κενάν για να εκβιάσει τη Σελμά φαίνεται να προχωράει κανονικά, μόνο που μια απρόσμενη εξέλιξη θα ανατρέψει πάλι τη ροή των πραγμάτων. Τα παιδιά της Τζεμιλέ την αναζητούν και ο Αλί αναλαμβάνει δράση. Για να σώσει την Τζεμιλέ υποκύπτει στον εκβιασμό της Καρολίν.

Παρασκευή 25.04.2014
Επεισόδιο 159

Ο Αλί τραυματίζεται στην προσπάθειά του να σώσει τη Τζεμιλέ και χάνει αίμα. Κινδυνεύει η ζωή του, αν δεν φτάσει γρήγορα στο νοσοκομείο. Ο Αλί όμως δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή του. Η τελευταία του επιθυμία είναι να τον συγχωρέσει η Τζεμιλέ για ό,τι της έκανε. Η Τζεμιλέ καταφέρνει να πάει τον Αλί στο νοσοκομείο, όμως δεν μπορεί να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του. Η οικογένεια Ακάρσου μαθαίνει τα γεγονότα και πηγαίνει σύσσωμη στο νοσοκομείο. Η Τζεμιλέ δίνει κουράγιο στην απαρηγόρητη Χασεφέ. Η Τζεμιλέ μένει στο πλευρό του Αλί στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως για να την σώσει, ο Αλί αναγκάστηκε να δώσει τον Μουσταφά στην Καρολίν. Ο Σονέρ και η Αϊλίν περνούν ευτυχισμένες στιγμές. Ο Κενάν εκπλήσσεται με τα όσα του λέει η αστυνομία όταν καταφτάνει σπίτι του. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία του στη δίκη καθώς έχει στριμωχτεί άσχημα ενώ η Σελμά υπερασπίζεται το δίκιο της μέχρις εσχάτων…

Επεισόδιο 160
Η Καρολίν πηγαίνει να πάρει τον Μουσταφά αλλά η κυρία Χασεφέ δεν της τον δίνει, αγνοώντας τη συμφωνία, που έχει κάνει με τον Αλί. Ο Σονέρ και η Αϊλίν ξεκινούν τις προετοιμασίες του γάμου τους. Της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη σχετικά με την τοποθεσία της τελετής και το μελλοντικό τους σπίτι. Ο Κενάν προσπαθεί να μάθει ποιος είπε στον Αλί πού βρισκόταν η Τζεμιλέ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχετε και ανεβάζετε τις υπέροχες τούρκικες σειρές Προδοσία,Ιffet γιατί οι Ελληνικές είναι στην πλειοψηφία τους φτηνές και κακόγουστες. Ασε την έλλειψη σεβασμού ειδικά του ΑΝΤ που τις κόβει απροειδοποίητα και βάζει ανοησίες....

Ανώνυμος είπε...

Πολύ. σωστός ο κυριος

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μήπως κάποιο πρόβλημα με την ανάρτηση; Γιατί τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δω κάτι.