ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από το βιαστή της!

Η κοινή γνώμη στη Λεμεσό της Κύπρου παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης μιας γυναίκας από την Ουκρανία.
Η 37χρονη γυναίκα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, έπεσε θύμα...
ξυλοδαρμού και επαναλαμβανόμενου βιασμού με δράστη έναν 38χρονο Βούλγαρο.

Η σεξουαλική επίθεση σε βάρος της 37χρονης από την Ουκρανία φέρεται σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του δράστη, από το οποίο η γυναίκα κατάφερε να "αποδράσει" πηδώντας από το μπαλκόνι.

Η άτυχη 37χρονη, που είναι μητέρα δύο παιδιών, ενδιαφερόταν για την αγορά ενός μικρού σκυλιού και μετά από μια αγγελία που διάβασε επισκέφθηκε το διαμέρισμα του 38χρονου για να αγοράσει το κατοικίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις η γυναίκα μετέβη στο σπίτι ο άνδρας της επιτέθηκε, την χτύπησε βάναυσα με ρόπαλο, την κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμά του και την βίασε επανειλημμένως!

Όπως αναφέρουν Κυπριακά μέσα ενημέρωσης η 37χρονη για να ξεφύγει από τα χέρια του βιαστή της τυλίχθηκε κάποια στιγμή με το σεντόνι και γεμάτη αίματα πήδηξε από το μπαλκόνι και άρχισε να τρέχει στο δρόμο!

Την γυναίκα είδαν σε άθλια κατάσταση και χωρίς να μπορεί να σταθεί όρθια οι περαστικοί. Αιμόφυρτη η 37χρονη βρήκε καταφύγιο σε ένα ταχυφαγείο στην περιοχή Καψάλου στη Λεμεσό.

Η 37χρονη Ουκρανή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στο διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί φέρονται ότι βρήκαν το δράστη να προσπαθεί να καθαρίσει τα έπιπλα να πετάξει τα ρούχα του θύματός του και γεναιά να επιχειρεί να σβήσει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: