ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

«Iffet»: Η χαμένη αθωότητα»: Τα νέα επεισόδια (15o - 16ο - 17ο - 18ο επεισόδιο)

Iffet Επεισόδιο 15 Ελληνικοί Υπότιτλοι


IFFET EPEISODIO 15 από takis12100



Iffet Επεισόδιο 16 Ελληνικοί Υπότιτλοι




Iffet Επεισόδιο 17 Ελληνικοί Υπότιτλοι



Iffet Επεισόδιο 18 Ελληνικοί Υπότιτλοι


IFFET EPEISODIO 18 από takis12100

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

videogr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

18 σχόλια:

GreekNews365 είπε...

Ευχαριστούμε!Θα περιμένουμε και τα επόμενα!

Ανώνυμος είπε...

teleia douleia!!!!me agwnia ta epomena epeisodia....

Ανώνυμος είπε...

Τελειο αναροτιεμαι τι θα γινει με την iffet και τον alli ihsan...περιμενουμε με αγωνια τα επομενα....

Ανώνυμος είπε...

pote tha aneboun ta epomena epeisodia?

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ... ΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,...

Ανώνυμος είπε...

meta ton souleiman....to kalutero mexri stigmis tourkiko!!fantazomai ta epomena epeisodia tha einai to idio wraia opws auta!!!polu kalh h douleia sas!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

tate xalkidiki.

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα σε ολους! Να υποθεσω οτι μονο καθε παρασκευη θα μπαινουν επεισοδια και παντα τρια την φορα????

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα ανεβασετε τα επόμενα επεισόδια?

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia giati vlepete autes tis malakies efoson uparxoun seires tou tupou game of thrones true detective kai kai kai....

Ανώνυμος είπε...

auti einai i ali8eia

Ανώνυμος είπε...

Ειτε τουρκικα δουμε ειτε αμερικανικα το ιδιο πραγμα ειναι...εμεις ειμαστε υποτίθεται "φιλοτουρκοι" κ σεις "φιλοαμερικανοι".Οποτε αστο φιλε με το να δεις εσυ αμερικανική παραγωγη δε σε κανει πιο ελληνα η καλυτερο πατριωτη.Τα ιδια σκ...α ειναι! Θα προτιμουσαμε κ μεις κ συ αυτου του είδους τις παραγωγες να τις ειχαν κανει Έλληνες ομως ειμαστε γιουρουκια κ πασχουμε απο ελλειψη φαντασιας-πρωτοτυπιας, αρτιοτητας κ συνοχης στα σεναρια μας κ τις παραγωγες μας.Καποτε εκρινα κ γω αυτους που εβλεπαν τουρκικα αλλα οταν χαζεψα την σειρα Iffet συνειδητοποιησα οτι με τα 400 χρονια σκλαβιας δυστυχως μειναμε πολυ πισω εμεις που χαμε πολιτισμο κ αυτοι αναρριχηθηκαν στις πλατες μας...κ σκέψου οταν ενας ελληνας χρησιμοποιεί κ τις 250 τουρκικες λεξεις στην καθημερινοτητα κ το συνειδητοποιει οτι το κανει δεν ειναι παρα πανω ντροπη αυτο απ το να βλεπει τουρκικο???!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα με τον φιλο πανω...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝ ΜΕΡΗ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ Κ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!ΗΘΟΣ Κ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΕΝΤΑΝΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!!!!

Unknown είπε...

Μασ εχετε αφησει με την γλυκα! περιμενουμε οποσδηποτε το 19 και τα επομενα!

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελαθούμε νομίζω!!!Καταρχήν να πω ότι βλέπω τουρκικα σήριαλ, όπως βλέπω και πολλα αλλα (Συγκεκριμένα την iffet την έχω δει μεχρι το τελος.) Ομως θα μας τρελανεις...Μας λες ότι οι Τούρκοι προάγουν πολιτισμό και εμείς μείναμε πολυ πίσω; Αγαπητέ/-ή, εάν πας να ζήσεις μονιμα στην Τουρκία θα καταλάβεις ότι η πλειοψηφία του λαού ζει στον περασμένο αιώνα και μην σου πω κσι στον προπερασμενο. Αυτη η οπισθοδρομικη αντίληψη βγαίνει και απο το συγκεκριμένο σήριαλ.Ειναι δείγμα πολιτισμού το γεγονός ότι βιάζεται μια κοπέλα απο τον φίλο της, δεν τον καταγγέλει, τον αγαπάει, γυρίζει κάποτε κοντα του και αυτός βγαίνει και βιαστης και κύριος;;;; Ειναι δείγμα πολιτισμού ότι ο πατέρας της την ξύλοφορτώνει τόσο άγρια;; Ειναι δυνατόν να λες τέτοιες χοντραδες;;;
Επίσης αναφέρεις ότι τα τουρκικα σενάρια εχουν φαντασια-πρωτοτυπια, αρτιοτητα κ συνοχη σε αντιθεση με τα ελληνικα.Ναι ειναι όντως πολυ ευφάνταστο και πρωτότυπο ενα σενάριο όπου η πρωταγωνίστρια βιάζεται, στην παραταει ο φιλος της έγκυο, παντρεύεται την φίλη της μεσα σε μια εβδομάδα, η πρωταγωνίστρια ξυλοφορτωνεται απο τον πατέρα, χάνει το παιδί, παντρεύεται σε χρονο dt το παμπλουτο αφεντικο της, ο πρωην φιλος τα φτιάχνει με την κόρη του πλούσιου την οποία παντρεύεται και φεύγει απο το παλάτι για να παει σε μια τρωγλη μαζι του και να προσέχει την άρρωστη μάνα του, η πλούσια αδερφη χάνει την περιουσία της μεσα σε μια μερα απο έναν επιτηδιο, , τα ξαναφτιάχνει η βιασμενη με τον Φίλο βιαστη, ο πατέρα πυροβολεί κατα λάθος την κόρη, μετα αυτοκτονει, μετα η βιασμενη παντρεύεται με δόξα και τιμή τον βιαστη, κανουν ενα παιδι και χάνεται και το βρίσκουν τυχαία στον δρόμο, η πλουσια αδερφη γινεται φτωχη και δουλευει σαν ραφτρα στην συνοικιακη βιοτεχνία την οποία...κλπ ,κλπ, κλπ. . Όντως πολυ άρτιο σενάριο!!!!
Και by the way, για δες και πόσες ελληνικές λεξεις χρησιμοποιούνε οι Τούρκοι και οι άλλοι λαοί στις γλώσσες τους και αφου κιόλας σκεφτείς ότι είμασταν 400 κατω απο τον τουρκικό ζυγό, ίσως συνειδητοποιησεις ποσο λογικό ειναι να εχουν επηρεαστεί και οι δυο λαοί γλωσσικά και πολιτισμικα.Εάν εσυ όπως λες "χαζεψα την σειρα Iffet συνειδητοποιησα οτι με τα 400 χρονια σκλαβιας δυστυχως μειναμε πολυ πισω εμεις που χαμε πολιτισμο κ αυτοι αναρριχηθηκαν στις πλατες μας...", τότε αγαπητέ/-η, χρειάζεσαι πολλα μαθήματα ιστορίας, πολιτισμού και τέχνης.
Και τελος να υπενθυμίσω ότι βλέπω χρονια τουρκικα αλλα ξέρω πολυ καλα ότι η πλειοψηφια ειναι απλα trash tv και περνάω την ωρα μου και οχι οτι ειναι η επιτομή των τηλεοπτικών παραγωγών.

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια σηρα με πολύ αγονια

Ανώνυμος είπε...

τα εψαχνα απεγνωσμενα τα επειδοδια μας το εκοψαν πανω στο καλυτερο.σε ευχαριστω πολυ και να σκεφτεις σου γραφω απο τη χιο.εκει στα γρεβενα υπαρχουν ονειρεμενα χωρια πολλα φιλια γεια μαρινα...