ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πυρσός Γρεβενών – Πριν πεινάσει... μαγειρεύει στις μεταγραφές!

Στο… σημάδι του Πυρσού Γρεβενών για την επιθετική ενίσχυσή του μπαίνουν σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων οι ...
Χρήστος Παναγιωτόπουλος (φωτ) και Θανάσης Σαλταπίδας.
Ο πρώτος είναι 25χρονος επιθετικός που έβγαλε… μάτια στην κατηγορία με τον Εθνικό Φιλιππιάδας (πέτυχε 19 γκολ και ήταν στο ΤΟP5 συνολικά στους 6 ομίλους της κατηγορίας), ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Κ20 Ηρακλή, Θερμαϊκό, Αναγέννηση Άρτας, Αναγέννηση Δερύνειας, Τηλυκράτη Λευκάδας. 
Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός έδειξε «ζεστός» στην προοπτική των πράσινων και έδωσε τον πρώτο λόγο στην ομάδα του Πέτρου Τσούκλη, αν δεν βρει άμεσα κάποια άλλη από τη Football League.
Όσο για τον Σαλταπίδα (φωτό), είναι 27χρονος περιφερειακός φορ, με θητεία σε Τρίκαλα, Εθνικό Φιλιππιάδας, Χανιά, Θύελλα Πετρωτού, ΠΑΟ Κρουσσώνα, Κισσαμικό και μέχρι τον Ιανουάριο στον Ηρόδοτο. 
Περίπτωση που επίσης εξετάζεται και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους Τραυλό (αριστερό μπακ) και Κουτσομήτρο (επιθετικός), ενώ «κλεισμένοι» δείχνουν τρεις παίκτες ακόμα, που όμως δεν έχουν μείνει τυπικά ελεύθεροι από τις ομάδες τους και δεν ανακοινώνονται ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονιά για τον Πυρσό τελειώνει την Παρασκευή, με μπάρμπεκιου πάρτι στο γήπεδο μετά την προπόνηση. 

Επίσης, η διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη θα έχει συνάντηση με τον Πέτρο Τσούκλη, για να θέσουν επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ενώ την ίδια μέρα δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα διαζύγια (ίσως γίνουν και μαζικά οι εκκαθαρίσεις).dokari.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: