ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Απίστευτο αλλά αληθινό: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκουν ούτε αντιπροσώπους να στείλουν στα εκλογικά κέντρα

Οταν γράφαμε πριν μερικές ημέρες ότι μία από τις βασικές αιτίες για την επερχόμενη βαριά ήττα της Νέας Δημοκρατίας είναι η διάλυση του κομματικού μηχανισμού, και η εγκατάλειψη του κόμματος αφού όλοι ...
εφόρμησαν στις κυβερνητικές θέσεις λες και "δεν υπάρχει αύριο" γνωρίζαμε πολύ καλά τι σήμαινε αυτό: Οτι η Νέα Δημοκρατία δεν θα βρει ούτε εκλογικούς αντιπροσώπους για τα εκλογικά τμήματα στις ευρωεκλογές.

Και αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή!
Ούτε για το 50% των τμημάτων για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δεν μπορούν να βρεθούν αντιπρόσωποι,αλλά τα πράγματα στις ευρωεκλογές είναι δραματικά: Υπολογίζεται ότι σε λιγότερο από το 40% των εκλογικών τμημάτων θα υπάρχου αντιπρόσωποι της ΝΔ.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ενημερωθεί οι συνδυασμοί που υποστηρίζονται από τη ΝΔ είτε στις Περιφέρειες είτε στις δημοτικές εκλογές να βρουν αυτοί εκπροσώπους, αλλά για τις ευρωεκλογέςείναι βέβαιο ότι για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία η ΝΔ δεν θα έχει αντιπροσώπους σε όλα τα εγκλογικά κέντρα.

Μάλιστα έχει ζητηθεί η βοήθεια από το ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να υπάρχει ένα κυβερνητικό "μάτι" στα τμήματα, αλλά αυτοί είναι σε χειρότερη κατάσταση; Σε λιγότερο από το 30% των εκλογικών τμημάτων θα έχουν αντιπρόσωπο.

Οπότε επιλέγονται οι εκλογικοί αντιπρόσωποι-επισκέπτες που θα περιοδεύουν από κέντρο σε κέντρο για να παρακολουθούν την ψηφοφορία.

Οχι ότι κινδυνεύουν από νοθεία, αλλά είναι ενδεικτικό του τι διεθέσεις έχει η κοινωνία.

Την ίδια στιγμή για την Αττική η πληρότητα των εκλογικών αντιπροσώπων στον Λαϊκό Σύνδεσμο εχει φτάσει το 110%!

Τμήμα ειδήσεων defenceent.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: