ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Νικητής του The Voice η Μαρία Έλενα Κυριακού

Το είπε και το έκανε η Μαρία Έλενα Κυριακού από την Κύπρο! 
Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η μαμά τριών παιδιών από την Κύπρο είπε ότι θα φύγει με την κούπα και τελικά... αυτό έκανε.

Η Δέσποινα Βανδή πιο χαρούμενη από ποτέ, απολάμβανε την νίκη και καμάρωνε για την μαθήτριά της

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στον τελικό του The Voice με τα δάκρυα τόσο από τους παίκτες όσο και τους coaches να μην σταματούν.
Το The Voice έφτασε στο τέλος του.

Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά με τους παίκτες να ερμηνεύουν τα πρώτα δικά τους τραγούδια. Είπαν και τα κομμάτια που τραγούδησαν στις Blind Auditions και έκαναν τους coaches να γυρίσουν την καρέκλα τους.

Γυναικεία υπόθεση ο τίτλος του The Voice καθώς ο Λευτέρης Κιντάτος ήρθε τρίτος σε ψήφους και αποχώρησε, λίγη ώρα μετά την αποχώρηση της Αίμιλης Χαραλάμπους!

Ο φιναλίστ του Αντώνη Ρέμου ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη σε όλη την διάρκεια του talent show και είπε: «δεν στεναχωριέμαι καθόλου! Οι στιγμές που έζησα στο stage, πίσω από αυτό και έξω είναι τόσο μαγικές που δεν τις περίμενα σε καμία περίπτωση. Γνώρισα έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα μου, ένα τεράστιο καλλιτέχνη, που με κοίταξε στα μάτια και μου είπε πέντε πράγματα, αντρίκια και σταράτα».

Ο Λευτέρης αγκάλιασε τον coach του, ο οποίος, ανακοίνωσε νωρίτερα πως θα τον πάρει μαζί του σε συναυλία του στη Βαλτιμόρη.

Επιβλητική η εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον τελικό του The Voice.
Το φόρεμά της μόνο κάλυπτε όλη την... σκηνή! Η παίκτρια της Δέσποινας Βανδή ερμήνευσε ένα τραγούδι που της έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος με τίτλο «Δυο εγωισμοί». Η ερμηνεία της Μαρίας Έλενας ήταν πάρα πολύ καλή ενώ κάποια στιγμή η κάμερα έκανε κοντινό στην Δέσποινα Βανδή και ήταν φανερή η συγκίνηση στο πρόσωπό της αλλά και ότι καμάρωνε την παίκτριά της


madata.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: