ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΤΑΣΟΣ ΛΙΑΝΗΣ - "ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ" (ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) 1/7/2014

Η InSideOut music web promotion παρουσιάζει τον Τάσο Λιάνη, έναν λαϊκό τραγουδιστή με όρεξη για δουλειά, για να καταφέρει να βάλει και το δικό του λιθαράκι στα μουσικά δρώμενα της χώρας.


Έχοντας στις αποσκευές του αρκετά χρόνια παρουσίας σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης και αρκετές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως τους, Στάθη Αγγελόπουλο, Γεράσιμο Ανδρεάτο και πολλούς άλλους, έρχεται σήμερα και μας συστήνεται με τo promo single «Σφύρα μου», σε στίχους και μουσική του Εύμορφου Κασινάκη, μέσα από το ομότιτλο, 1οτου Digital EP, που θα κυκλοφορήσει από την XRC RECS USA, θέλοντας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την ενασχόλησή του του με τη μουσική, ελπίζοντας να συνεχίσει με σταθερά βήματα την μουσική του πορεία.

Ο Τάσος Λιάνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου απο μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι και να ασχολείται μ’ αυτό μιας και όπως υποστηρίζει τον βοήθησε πολύ στο να τραγουδάει σωστά και να εμπλουτίζει συνεχώς το ρεπερτόριο του αλλά και τα ακούσματά του.

Τα τελευταία 6 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει δουλέψει στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως ο Στάθης Αγγελόπουλος και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Σήμερα μέσα απο την συνεργασία του με την InSideOut music web promotion ξεκινάει μας συστήνεται με το 1ο του Digital EP «Σφύρα μου» που κυκλοφορεί απο την XRC RECS USA, θέλοντας να συνεχίσει με σταθερά βήματα την μουσική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

youtube.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: