ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 2-2 (4-5 στα πέναλτι) (VIDEO)

Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία του στο International Champions Cup ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι της πρωταθλήτριας Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μίτσελ παρέταξε μία ενδεκάδα σε...
σχηματισμό 4-3-1-2, με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες να επωμίζεται τη δημιουργία και πίσω του τους Παϊτίμ Κασάμι, Ανδρέα Σάμαρη και Γιάννη Μανιάτη να συνεπικουρούν. Στην άμυνα άρχισε το δίδυμο Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα, ωστόσο ο τελευταίος αποχώρησε στο 13' λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο αρχηγός Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ επιθετικό δίδυμο με ελεύθερη κίνηση σχημάτισαν οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Δημήτρης Διαμαντάκος.

Οι "ερυθρόλευκοι" κοίταξαν στα μάτια τους εκατομμυριούχους αντιπάλους τους και μάλιστα μόλις στο 2ο λεπτό έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με τον Ντομίνγκες, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Οι "πολίτες" πήραν τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά, δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Ρομπέρτο και βρήκαν το γκολ στο 35' με τον μόνιμο σκόρερ τους στη διοργάνωση, Στέβαν Γιόβετιτς, ωστόσο δεν το χάρηκαν για πολύ.

Ο φορμαρισμένος Δημήτρης Διαμαντάκος, με σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον Τζο Χαρτ στο 37' και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έκανε 6 αλλαγές στο ημίχρονο, είδε την ομάδα του να χάνει τριπλή ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους και στο 52' ο Ντάβιδ Σίλβα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μανωλά. Ο Αλεκσάνταρ Κολάροφ ευστόχησε κι έδωσε ξανά προβάδισμα στη Σίτι.

Το 2-1 δεν κράτησε για πολύ. Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν με εξαιρετική κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Διαμαντάκο στην πλάτη της άμυνας της Σίτι στο 66', ο 21χρονος επιθετικός απέφυγε τον Χαρτ και έγραψε το 2-2.

Οι αλλαγές του Μίτσελ δεν επηρεάσαν τον Ολυμπιακό, που είχε καλή απόδοση μέχρι τέλους, αλλά δεν έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία, σε αντίθεση με την ομάδα του Μάντσεστερ που δοκίμασε ξανά τον Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός επενέβη σε κάθε περίσταση στα τελευταία λεπτά και στη διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση), όπου έπιασε τις προσπάθειες των Τζέιμς Μίλνερ και Σκοτ Σινκλέρ. Αντιστοίχως, ο Χαρτ έσωσε εκείνες των Ματιέ Ντοσεβί και Παπαδόπουλου, ωστόσο ο Μάικα Ρίτσαρντς έστειλε πολύ άουτ το 6ο πέναλτι της ομάδας του, με συνέπεια ο Τάσος Παπάζογλου να δώσει τη νίκη στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτή η επιτυχία προσφέρει 2 βαθμούς στην ελληνική ομάδα και γι' αυτό αποκλείστηκε πριν αγωνιστεί η Λίβερπουλ με τη Μίλαν στο τελευταίο παιχνίδι του 2ου ομίλου του θεσμού (μειονεκτεί στην ισοβαθμία λόγω της ήττας στο μεταξύ τους παιχνίδι). Παρ' όλα αυτά, αποχωρεί από τις ΗΠΑ έχοντας βάλει από κάτω Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι!


icc.olympiacos.org

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: