ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ο Ελληνας συγγραφέας που δηλώνει ότι δεν έχει κάνει σέξ εδώ και 23 χρόνια!

Ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και στιχουργός ... 
Άρης Δαβαράκης μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την σεξουαλική του ζωή και αποκάλυψε πως έχει να κάνει σεξ εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια.

Ο Άρης Δαβαράκης είναι σήμερα 61 ετών και έδωσε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και αποκάλυψε ότι έχει να κάνει σεξ από τότε που ήταν 38 ετών: «Απέχω από το 1991. Έχω 23 χρόνια να κάνω σεξ», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι η πρώτη φορά που το συζητώ δημόσια, σε συνέντευξη.

Στην αρχή θεωρούσα ότι είχα κάποιο πρόβλημα γιατί όλοι οι γκέι φίλοι μου απορούσαν “μα είναι δυνατόν;” Εγώ απολαμβάνω πάρα πολύ μια ερωτική φιλία, η οποία έχει άλλους αισθησιακούς τρόπους έκφρασης, όπου δείχνεις το ενδιαφέρον σου, χαίρεσαι τον άνθρωπό σου, μοιράζεσαι πράγματα μαζί του. Από ένα σημείο κι έπειτα αποδέχτηκα ότι αυτό είμαι».

Παρόλο που ο συγγραφέας δεν κάνει σεξ, αποκάλυψε πως έχει ζήσει μεγάλους έρωτες και εξήγησε: «Έχω ζήσει έναν τεράστιο έρωτα και τρεις μεγάλους. Τρελαίνεσαι όταν περιμένεις τηλέφωνο και αυτό δεν χτυπά, παθαίνεις ταχυκαρδία όταν συναντάς τον άλλο. Μιλάμε πάντα για τις νεότερες ηλικίες γιατί στην δική μου θα ήταν πια... γεροντοέρωτας». Ο Άρης Δαβαράκης έχει τιμηθεί σαν ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες στιχουργούς και μεταξύ των επιτυχιών του είναι το τραγούδι «Πορνογραφία» που ερμηνεύει η Έλλη Πασπαλά.


seleo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: