ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η γυναίκα που έχει να κόψει τα νύχια της 8 χρόνια! (Φωτογραφίες+Βίντεο)

Απίστευτο μοιάζει το «κατόρθωμα» μίας μεγάλης γυναίκας, μητέρας τεσσάρων παιδιών, που έχει να κόψει τα νύχια της εδώ και… οκτώ χρόνια!

Ο λόγος για την...
54χρονη Larue Drummond από το New Jersey των ΗΠΑ η οποία όταν ήταν μικρή δε μπορούσε να σταματήσει να τρώει τα νύχια της. 

Όμως, αναθεώρησε όταν σε ηλικία 13 ετών παρατήρησε μία γυναίκα με μακριά νύχια στο σούπερ μάρκετ. Από τότε, έδωσε μεγάλη μάχη για να μην τα τρώει και να τα μακρύνει.

Ωστόσο, αρκετά χρόνια αργότερα έφτασε κυριολεκτικά στο άλλο άκρο αφού, όπως γράφει η Daily Mail, η 54χρονη έχει να κόψει τα νύχια της οκτώ χρόνια. Εν ολίγοις την τελευταία φορά που τα έκοψε ήταν 46 ετών!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, τα νύχια της αυτή τη στιγμή φτάνουν σε μήκος τα… 35 εκατοστά και όπως ισχυρίζεται η ίδια η Drummond έχει ξοδέψει παραπάνω από 12.000 ευρώ για να περιποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, δεν της δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινότητά της αφού μπορεί και κάνει τις δουλειές του σπιτιού, να πλύνει τα πιάτα και άλλα. Προφανώς έχει ξεχάσει πως είναι να έχεις «φυσιολογικό» μήκος νυχιών.

paradrasi.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: