Η μερέντα είναι από τις αγαπημένες γεύσεις τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μία σπιτική συνταγή που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
ΥΛΙΚΑ:
• 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 100γρ κουβερτούρα
• 150γρ βιτάμ
• 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
• 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
• 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
2. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
mothersblog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr
ΥΛΙΚΑ:
• 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 100γρ κουβερτούρα
• 150γρ βιτάμ
• 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
• 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
• 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
2. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
mothersblog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου