ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για την εγκυμοσύνη της Υβόννης!

Ναι είναι έγκυος,ναι υπάρχει λόγος που δεν το επιβεβαιώνουν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ!

Πρώτη πριν από ένα μήνα κατά αποκλειστικότητα του...
newsrebel.gr σας ενημέρωνα για την κατάσταση εγκυμοσύνης της Υβόννης Μπόσνιακ. Εδώ και λίγες μέρες οι ψίθυροι δίνουν και παίρνουν και οι αναφορές στα site γίνονται με την χρήση του ερωτηματικού…

Η αλήθεια είναι αυτή και καμία άλλη. Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.
Ναι η Υβόννη είναι έγκυος και μάλιστα στο τέταρτο μήνα της. Κοινή επιθυμία του ζευγαριού όλο αυτό το διάστημα ήταν να περάσουν οι πρώτοι δύσκολοι μήνες μέχρι να προβούν σε παραιτέρω επίσημες ανακοινώσεις.

Και έχουν τους λόγους του γιατί σύμφωνα με όσα λέγονται απο ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, δυσκολεύτηκαν πολύ για να κάνουν το όνειρο τους αυτό πραγματικότητα. Με την βοήθεια όμως και την στρατηγική μέθοδο του γυναικολόγου της και με το σωστό προγραμματισμό το θαύμα έγινε και σε λίγο καιρό θα κρατάνε στην αγκαλιά τους αυτό το δώρο θεού.

Μάλιστα ανήμερα της γιορτής της τον Δεκαπενταύγουστο, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν απο ένα χρόνο βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη,παίρνοντας το όνομα Μαρία, το ζευγάρι βρέθηκε αυθημερόν στην Παναγία Περπατούσα στο χωριό Ηράκλειο έξω απο τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου βαφτίστηκε η Υβόννη και εκπλήρωσαν το τάμα τους. Ευχόμαστε τα καλύτερα!

Της Σπυριδούλας Κάμπου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: