ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Βρήκε το κλεμμένο αυτοκίνητό του έπειτα από 46 χρόνια

Πέρασαν 46 χρόνια από τότε που του έκλεψαν την πολυτελή, σπορ, δίπορτη Τζάκουαρ και ο 82χρονος σήμερα Ιβάν Σνάιντερ δεν μπορούσε να πιστέψει την είδηση που του ανακοίνωσαν οι…
τελωνειακές αρχές της Καλιφόρνιας και δεν ήταν άλλη από την εύρεση της Τζάκουαρ.

«Είναι θαύμα, θαύμα! Ήμουν 36 χρονών τότε και σήμερα είμαι 82» είπε ο συνταξιούχος δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη, που πλέον έχει εγκατασταθεί στη Φλόριντα.

Η Τζάγκουαρ ΧΚΕ του 1967 κλάπηκε τη νύχτα της 13ης προς τη 14η Μαρτίου 1968 έξω από το σπίτι του Σνάιντερ στο Μανχάταν. Την εποχή εκείνη η αξία της έφτανε τα 5.000 δολάρια. Σήμερα, με εμφανή τα σημάδια του χρόνου επάνω της κοστίζει περίπου 23.600 δολάρια ενώ οι Τζάγκουαρ που είναι σε άψογη κατάσταση μπορεί να φτάσουν ακόμη και τις 100.000.

Οι τελωνειακοί έκαναν τυπικό έλεγχο για τον εντοπισμό κλεμμένων αυτοκινήτων στο φορτίο ενός πλοίου που επρόκειτο να αναχωρήσει από το Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας με προορισμό την Ολλανδία. Εκτός από την Τζάγκουαρ, βρήκαν άλλα τέσσερα οχήματα που είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα.

Ο Ιβάν Σνάιντερ, λάτρης των ωραίων, κλασικών αυτοκινήτων, έκτοτε αγόρασε διάφορα αυτοκίνητα, όμως όπως δήλωσε η Τζάκουαρ ήταν ο πρώτος του έρωτας, δεν την ξέχασε ποτέ.

«Ήταν το πρώτο καλό αυτοκίνητό μου, ήταν το αγαπημένο μου…Καμιά φορά, τα Σαββατοκύριακα, σηκωνόμουν στις 4 ή 5 το πρωί για να την οδηγήσω στον αυτοκινητόδρομο με 140-160 χιλιόμετρα», είπε και πρόσθεσε πως θα προσπαθήσει να κάνει ένα καλό λίφτινγκ στην αγαπημένη του Τζάκουαρ.

Πηγή

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: