ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα διαμελίστηκε στην Περιφερειακή Οδό

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια γυναίκα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αγ. Παύλου (κόμβος Επταπυργίου), όπου ...
ένας άντρας άφησε πάνω στο δρόμο τη σύζυγο του 42 ετών στις 5.30 τα ξημερώματα προκειμένου αυτή να πάει στη δουλειά της. Ωστόσο αυτή διένυσε κάθετα το δρόμο προκειμένου να περάσει από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 59χρονος να την παρασύρει και να τη διαμελίσει.

Κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι τα μέλη της άτυχης γυναίκας ήταν ανθρώπινα, αλλά κάποιου νεκρού ζώου και όταν η τροχαία έφτασε αρκετές ώρες αργότερα κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί το φύλο του θύματος. 
Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι ο 59χρονος παρέμεινε στο σημείο δίχως να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη, ενώ κάλεσε και την τροχαία.

Ο άντρας της γυναίκας επειδή άκουσε για το ατύχημα στο ραδιόφωνο επέστρεψε στο σημείο όπου άφησε τη σύζυγο του, γνωρίζοντας ότι αυτή δεν πήγε ποτέ στη δουλειά της. Από την περιγραφή των ρούχων που έδωσε στους αστυνομικούς που μέχρι τότε δεν γνώριζαν την ταυτότητα του θύματος, τελικά διαπιστώθηκε η τραγική κατάληξη.

Ο 59χρονος οδηγός σε κατάσταση σοκ αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το φαινόμενο του να αφήνονται πάνω στον περιφερειακό άνθρωποι τα ξημερώματα προκειμένου να φτάσουν στη δουλειά τους είναι συχνό και η συγκεκριμένη τραγική κατάληξη ήταν αναμενόμενη.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας
Πρωινές ώρες σήμερα (23-09-2014), στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, (ρεύμα προς ανατολικά) μετά τον κόμβο Επταπυργίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 42χρονη ημεδαπή πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.


ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: