ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16-17-18 (videos)

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το σήριαλ του star ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ.
Δείτε τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16-17-18

 Επεισόδιο 13
Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τον Άρη. Έχει μία συνάντηση με τη Σοφία που θα επιφέρει συγκρούσεις. Ο Άρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, όταν δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Στάθη, που θα τον φέρει για μια ακόμη φορά αντιμέτωπο με την πραγματικότητα. Ο Πέτρος αποφασίζει να μιλήσει πιο ανοικτά στον Έκτορα για τον Νώντα και τις πραγματικές του προθέσεις. Η Σοφία αποφασίζει να βγει ένα μάλλον παράτολμο ραντεβού.
 Επεισόδιο 14 

Η επίσκεψη της Ηλέκτρας στο σπίτι του Άρη προκαλεί και στους δύο συναισθηματική αναταραχή, δίνει όμως και τροφή για σχόλια. Η Μαρίνα τα ξαναβρίσκει με την Αλεξάνδρα και ο Έκτορας ενημερώνει τον Πέτρο για το λαυράκι που τσίμπησε. Στη δεξίωση του Νώντα, η γνωριμία του Πέτρου με τον Γιώργο, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα. Η Αλεξάνδρα θα κάνει μία κουβέντα με τη Στέλλα, που θα της δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία.
Πέτρος και Μενέλαος συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια κι ανανεώνουν τους όρκους σιωπής που τους δένουν. Όμως ο Πέτρος δεν δείχνει να πείθεται από τις καλές προθέσεις του Μενέλαου. Η Ηλέκτρα ζητάει από τον Στάθη να κόψει κάθε επαφή με τον Άρη, αποκαλύπτοντάς του ότι τον ερωτεύτηκε. Κι ο Άρης όμως από μεριάς του αποφασίζει να πάψει να σκαλίζει το παρελθόν. Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται έναν ύποπτο άνδρα σε κάποιο οίκο ευγηρίας, η Μαρίνα την βλέπει τυχαία κι απαιτεί εξηγήσεις. Η Στέλλα με τον Άγγελο συνεχίζουν τα κρυφά ραντεβού κι ο Τόνυ αναλαμβάνει δράση για να τους χωρίσει. Παράλληλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του Φιλίππου. Η Ελένη, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Έκτορα, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Άρη. Η Δάφνη ειδοποιεί τον Έκτορα ότι ο Αντώνης θέλει να φύγει από την καμπάνια. Ο Γιώργος, έξαλλος από τη συμπεριφορά του Νώντα, πλευρίζει τον Πέτρο. Η Νίκη προτείνει στην Ηλέκτρα να δουλέψει για κείνη. Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στη Μαρίνα ένα μεγάλο μυστικό...

Επεισόδιο 16 
Τα πράγματα με το Φιλίππου δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζαν. Τελικά αναλαμβάνει ο Τόνυ να τελειώσει τη δουλειά. Η Ελένη διχάζεται ανάμεσα στον Έκτορα και τον Άρη, που με τη σειρά του συνεχίζει να νοσταλγεί την Ηλέκτρα. Ο Γιώργος οργανώνεται για να γλιτώσει την καταστροφή, ενώ ο Νώντας αρχίζει να ανησυχεί και πλευρίζει τη Νίκη. Η Μαρίνα βρίσκει την Αλεξάνδρα σε άσχημη κατάσταση και ο Πέτρος ζητάει πληροφορίες για να κλείσει τους λογαριασμούς του με ένα φάντασμα απ’ το παρελθόν.

Επεισόδιο 17 
Ο Πέτρος επισκέπτεται τη Θεοδώρα και της ξεκαθαρίζει ότι η Σοφία δεν πρόκειται να μάθει την αλήθεια. Ο Άρης παίρνει ένα ανησυχητικό μήνυμα από τον Μενέλαο, μα δεν μπορεί να τον εντοπίσει στο κινητό για να μιλήσουν. Ο Μενέλαος ανακρίνεται από τον Τόνυ και τον Ηλία. Η Σάντρα αλλάζει εντελώς λουκ για να ταιριάξει με το πνεύμα του πάρτυ. Ο Νώντας ενημερώνεται ότι ο Γιώργος ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον Πέτρο. Η Στέλλα αρρωσταίνει και δεν θα πάει στο πάρτυ με τα παιδιά. Η Αλεξάνδρα βρίσκει αφορμή και της εξηγεί ότι πρέπει να χωρίσει με τον Άγγελο, το συντομότερο. Ο Στάθης δίνει ένα φάκελο με στοιχεία για τον Άρη στην Ηλέκτρα και της ζητάει να τον βάλει σε θυρίδα. Ο Πέτρος και ο Γιώργος προχωρούν σε συνεργασία. Ο Άρης πιέζει την Αλεξάνδρα για απαντήσεις αλλά εκείνη αποφεύγει. Ο Αντώνης αποφασίζει να παραιτηθεί από την προεκλογική καμπάνια. Η νύχτα του πάρτυ φτάνει και θα επηρεάσει τις ζωές όλων...

Επεισόδιο 18 
Η Σάντρα στο πάρτι ξεφεύγει και ο Ιούλιος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Έκτορας πηγαίνει στο Ναύπλιο χωρίς τον Πέτρο και έρχεται αντιμέτωπος με την Αλεξάνδρα που υποψιάζεται πολλά. Ο Τόνυ βάζει σε εφαρμογή το βρώμικο σχέδιο που έχει στήσει εναντίον του Άγγελου.Η Ελένη πιστεύει πως ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Έκτορα και τον Άρη. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να κάνει στον Άρη κάποια σημαντική αποκάλυψη. Το πάρτι παίρνει μία αναπάντεχη και πολύ επικίνδυνη τροπή.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: