ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Έλληνας τραγουδιστής μίλησε για την σχέση του με τα ναρκωτικά...[photo]

H προσωπική εξομολόγηση του τραγουδιστή...
Ξεχώρισε στον δεύτερο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» με τις πιστές μιμήσεις του σε γνωστά πρόσωπα, ενώ φέτος βρίσκεται...

στην ομάδα του «Πρωινού», χαρίζοντας και πάλι το γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό με τα «καθήκοντά» του.

Ο λόγος για τον... 
Κώστα Δόξα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ! Weekly» μίλησε στον Πάνο Γιαννακόπουλο για τον γυμνισμό που του αρέσει να κάνει, την πρώτη του δουλειά σε ηλικία 15 ετών, τη νύχτα και τον έρωτα.

Τι είχε η παιδική σου ηλικία; «Ποδόσφαιρο και γήπεδο».

Ναρκωτικά; «Όλο και κάτι είχε. Πειραματιζόμασταν, ποτέ δεν κολλήσαμε».

Στην εφηβεία τα αγόρια προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι άνδρες και καυχιούνται στην παρέα τους για τις κατακτήσεις τους στις γυναίκες. Συμπεριφερόσουν κι εσύ έτσι; «Στα δεκαπέντε μου ήδη δούλευα νύχτα. Δεν είχα την ανάγκη να μοιραστώ όλα όσα ζούσα με τους συμμαθητές μου».

Το γεγονός ότι δούλευες νύχτα σε έκανε να έχεις περισσότερες εμπειρίες από εκείνους; «Μου έδωσε κάποιες εμπειρίες οι οποίες δεν ήταν σίγουρα της ηλικίας μου. Έβλεπα διάφορα πράγματα να γίνονται στο καμαρίνι μου. Προσπαθούσα, όσο ήταν δυνατόν, να μείνω μακριά από αυτά. Ήταν πράγματα που δεν μπορούσα να μοιραστώ με τους συμμαθητές μου. Δεν νιώθω όμως ότι μεγάλωσα απότομα».

Ο έρωτας είναι εύκολος τη νύχτα; «Ήταν εύκολα τα πράγματα. Το έριξα και λίγο έξω. Η πίστα είναι μαγνήτης. Όταν σε λούζει το φως πάνω στη σκηνή, σίγουρα ασκείς γοητεία στους άλλους. Εμένα δεν με ενδιέφερε το ετερόφωτο. Με ένοιαζε πάντα το φως που έκρυβα μέσα μου».

tro-ma-ktiko

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: