ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ο λαμπερος γάμος της Φατμαγκιούλ στην Πόλη των Αγγέλων

Τος Λος Άντζελες επέλεξε για να τελέσει το γάμο της η αγαπημένη και στη χώρα μας ηθοποιός – Ζει επιτέλους την ευτυχία, μετά την τραγική απώλεια του πρώην αγαπημένου της.

 Μπορεί στην καριέρα της να έχει βάλει αρκετές φορές νυφικό, για τις ανάγκες των σειρών που κατά καιρούς έχει πρωταγωνιστήσει. Αυτή την φορά όμως το φόρεσε στον... γάμο της.

Η Φατμαγκιούλ, η κατά κόσμον Beren Saat ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον αγαπημένο της Kenan Dogulu.

Το ζευγάρι ύστερα από 2,5 χρόνια σχέσης, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και η ηθοποιός είπε το «ναι» σε μία λαμπερή τελετή στο Λος Αντζελες.

Στο μυστήριο, που τελέσθηκε σε κλειστό κύκλο, παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού ενώ ανάμεσά τους ήταν και ο «Brad Pitt» της γειτονικής χώρας, Kivanc Tatlitug.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η τουρκική «Hurriyet», η... Φατμαγκιούλ επέλεξε να φορέσει ένα λιτό νυφικό, επιλογή που σχολίασαν και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η Beren Saat, έγινε πολύ γνωστή στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια μέσα από τα επιτυχημένο τουρκικό σήριαλ «Πειρασμός» που καθήλωσε το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Στη συνέχεια, ακολούθησε η σειρά «Fatmagul» αλλά και η «Εκδίκηση». Στην Τουρκία είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς και φυσικά ο γάμος αποτελεί είδηση για τα τοπικά μέσα.


Οσο για τον σύζυγο; Μπορεί τον Kenan Dogulu να τον γνωρίζουν ελάχιστοι στην Ελλάδα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην Τουρκία. Ο σύζυγος της διάσημης ηθοποιού, είναι από τα πιο δυνατά ονόματα στην τουρκική μουσική βιομηχανία. Ο ίδιος μάλιστα, κατέκτησε το 2007 την 4η θέση στον διαγωνισμό της Εurovision με το κομμάτι του «Shake it up şekerim» που ξεσήκωσε την Ευρώπη.


Play Button


Play Button
Η καριέρα της ξεκίνησε τυχαία, όταν την ανακάλυψε ένας νεαρός άντρας σε mall της Τουρκίας, καθώς έκανε τα ψώνια της και την παρότρυνε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό «The Stars of Turkey». Έκτοτε η καριέρα της απογειώθηκε με πολλές συμμετοχές σε τουρκικές σειρές αλλά και σε διαφημίσεις.

Μπορεί για πολλούς η ιστορία της να μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι, όμως η ζωή φρόντισε να της δείξει και την σκληρή της πλευρά. Ήταν το 2004, όταν η Beren έκανε σχέση με τον συμμαθητή της Efe. Οι δύο τους έμειναν μαζί για τρία χρόνια αχώριστοι και αγαπημένοι. Ο Efe, τότε σπούδαζε στην οδοντιατρική και παρότι ήταν ένα χρόνο μικρότερος από την ηθοποιό, ήταν αρκετά ώριμος σε σχέση με τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του.

Ο ίδιος είχε προτείνει τότε στην αγαπημένη του να λάβει μέρος σε TV Show Τουρκίας στο οποίο τελικά η Beren παρέμεινε για 4 μήνες. Αυτούς τους μήνες ο Efe στάθηκε «βράχος» δίπλα της και την στήριξε με όποιο τρόπο μπορούσε καθόλη τη διάρκεια της συμμετοχής της.

Η ιστορία αγάπη τους όμως έληξε άδοξα. Ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ όταν ένα τηλεφώνημα άλλαξε για πάντα τη ζωή της Βeren. Στην άλλη γραμμή ήταν η αδερφή του αγαπημένου της, η οποία την πληροφόρησε πως ο Efe είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η ηθοποιός, έτρεξε κατευθείαν στον νοσοκομείο αλλά δεν πρόλαβε να πει το τελευταίο αντίο στον σύντροφό της, αφού είχε αφήσει την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του με το ασθενοφόρο.


Η Beren ένιωσε μέσα σε μία νύχτα πώς είναι να χάνεις κάποιον που αγαπάς και από τότε η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά.

Έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από το τραγικό γεγονός που της άλλαξε τη ζωή και πιο ώριμη από ποτέ γύρισε σελίδα στη ζωή της. Πάντα χαμηλών τόνων χωρίς να δίνει ιδιαίτερες λαβές για σχόλια ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του διάσημου Τούρκου τραγουδιστή.














http://www.protothema.gr/life-style/article/400784/padreutike-i-fatmagioul-sto-los-adzeles/

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: