ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Συγκλονιστικό Βίντεο: Εικόνες απο τις πρώτες διασώσεις

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες από τα ιταλικά ελικόπτερα Super Puma την στιγμή που διασώζουν μητέρες μαζί με τα παιδιά τους.

Μια μητέρα κρατούσε στην αγκαλιά της το παιδί της.
Όπως ανακοίνωσαν οι ελληνικές αρχές τα τρία παιδιά έχουν μεταφερθεί στο Λέτσε.

fnews.gr


Το βίντεο μέσα από το Norman Atlantic αναρτήθηκε από ιταλικό σάιτ στο YouTube.

Όπως μπορείτε να δείτε η φωτιά είχε φτάσει μέχρι πάνω, με τους επιβάτες να έχουν βγει στο κατάστρωμα φορώντας τα σωσίβιά τους.


Νεκρός ανασύρθηκε ένας επιβάτης του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Νorman Αtlantic, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο γκαράζ του τα ξημερώματα, ενώ αυτό έπλεε 45 ναυτικά μίλια από την Κέρκυρα.

Πρόκειται για έναν άνδρα Έλληνα που είχε εγκλωβιστεί στη «γλίστρα» διάσωσης.
Ο αριθμός των διασωθέντων, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, έχει ανέλθει μέχρι στιγμής στους 158.

«Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες σε μια δύσκολη επιχείρηση τεράστιας δυσκολίας και υπο αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι έντασης 7 μποφόρ με επιδείνωση» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, κ. Λαγκαδιανός και πρόσθεσε ότι οι «εναέριες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν κανονικά καθ” όλη τη διάρκεια της νύχτας αν χρειαστεί».

Νωρίτερα, ο Νίκος Παπαθεοδοσίου, επιβάτης του Norman Atlantic, μιλώντας στο Mega είπε ότι το πλοίο έχει πάρει μεγάλη κλίση και συνεχίζει να καίγεται.

«Ό,τι σας λένε είναι ψέμματα, θα καούμε σαν τα ποντίκια, κάντε κάτι να μας βοηθήσετε! Αυτοί οι ειδικοί που βγάζετε, τα κομματόσκυλα, τους κερατάδες…» είπε και έπεσε η γραμμή του Mega.

Πριν διακοπεί η επικοινωνία, ο επιβάτης είπε ακόμα ότι όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μάλλον έχουν φύγει από το πλοίο, εκτός από μερικές γυναίκες που δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τους άνδρες τους.

Το Norman Atlantic ρυμουλκείται, είπε ακόμα ο επιβάτης, με μικρή ταχύτητα.

tribune.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις