ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφόρησε το VIDEO με τον διευθυντή να κάνει την καθηγήτρια να περνάει “καλά” !!!

Σε ερωτική «φωλιά» φαίνεται ότι μετέτρεψαν μία σχολική αίθουσα ο διευθυντής ενός σχολείου στην...
Μάριμπορ της Σλοβενίας και μία καθηγήτρια μαθηματικών, οι οποίοι καταγράφηκαν σε βίντεο από τους μαθητές την στιγμή που ο άνδρας της έκανε στοματικό….

Ο διευθυντής και η καθηγήτρια έχουν γίνει ρεζίλι αφού οι μαθητές ανέβασαν το βίντεο στα social media.

Το βίντεο τράβηξαν οι μαθητές του σχολείου όταν τους άκουσαν, όπως λένε, και το ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει ταχύτατα μέσω του διαδικτύου και να ξεσπάσει σάλος.

Ο διευθυντής του σχολείου, ο 41χρονος Drago Kamenik, πάντως, υποστήριξε ότι δεν έγινε τίποτα με την 45χρονη και ότι πρόκειται για κατασκευασμένο βίντεο (με photoshop), ενώ απείλησε με μηνύσεις τους μαθητές, οι οποίοι από την πλευρά τους απάντησαν ότι έχουν κι άλλο υλικό, έτοιμο να αναρτήσουν. Σε αυτό οι μαθητές ισχυρίζονται ότι φαίνονται ξεκάθαρα ποιοι εμπλέκονται στην ερωτική πράξη.

«Ακούσαμε τους θορύβους και γνωρίζαμε ότι κάποιοι έκαναν στοματικό εκεί μέσα. Αλλά πιστέψαμε ότι ήταν άλλοι μαθητές. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε μέχρι που είδαμε την καθηγήτρια μαθηματικών και τον διευθυντή του σχολείου», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας 19χρονος μαθητής του σχολείου.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: