ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ 2014 ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ -Ε.Α.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Το τμήμα Ενιαίας Ενίσχυσης και κοινοτικών ενισχύσεων του  Αγροτικού  Συνεταιρισμού Γρεβενών καλεί τους παραγωγούς , να ενημερωθούν για την πορεία πληρωμής της Εξισωτικής Αποζημίωσης του 2014  και...
να υποβάλλουν ενστάσεις  εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των καταστάσεων (δικαιούχων και απορριπτόμενων) από τους δήμους.
 Τα συνήθη προβλήματα είναι η  προσκόμιση δικαιολογητικών (Ε1  ιδιοκτήτη κύριας κατοικίας –μισθωτές υπηρεσίες –ελεύθερα επαγγέλματα – παραστατικά κατανάλωσης ΔΕΗ) σε πρώτο στάδιο ενώ υπάρχουν και λάθη που προκύπτουν από Ενιαία Ενίσχυση του 2014(μη ολοκλήρωση κατανομής βοσκότοπων-καθυστερημένη ενημέρωση ετησίας απογραφης ζωικού κεφαλαίου στο κτηνιατρείο- πολυετείς κυρώσεις από προηγούμενα χρόνια για επιτόπιους ελέγχους). Επιπλέον να ενημερώσουμε κτηνοτρόφους  που είναι στην κατάσταση δικαιούχων και δεν έχουν λάβει το αντίστοιχο πόσο  είναι στο δείγμα ελέγχου του ΟΠΕΚΕΠΕ και θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιτοπίου για να καταστεί δυνατή πληρωμή. 

Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συνεταιρισμού και στα τηλ 2462087513-87220
Για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γρεβενών

Φωλίνας Αθανάσιος 
Γεωπόνος


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: