ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Το βίντεο της εισβολής των κομάντος στο παντοπωλείο

Η στιγμή της εισβολής των κομάντος της αστυνομίας στο εβραϊκό παντοπωλείο στο οποίο ένοπλοι κρατούσαν τουλάχιστον 5 ομήρους.

Το βίντεο από το BBC από την επιχείρηση της Γαλλικής Αστυνομίας



Τέσσερις όμηροι νεκροί στην επιχείρηση της αστυνομίας σε παντοπωλείο στο Παρίσι - Νεκρός και ο δράστης.

Άλλο ένα μακελειό με αίμα αθώων στο Παρίσι. Η επιχείρηση της αστυνομίας στο εβραικό παντοπωλείο όπου κρατούνταν αδιευκρίνιστος αριθμός ομήρων, βάφτηκε με αίμα αφού οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς πολίτες.

Νωρίτερα, όπως γράφει το σάιτ newsit.gr, πηγές των Γαλλικών υπηρεσιών ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι ο δράστης της κατάστασης ομηρίας, ο Αμεντί Κουλιμπαλί, είναι νεκρός. Σύμφωνα με το France 24, οι όμηροι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Ταυτόχρονα, την ώρα της εισβολής φέρεται να κατάφερε να διαφύγει η σύντροφος του Αμεντί Κουλιμπαλί, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει και να σκοτωθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τουλάχιστον 10 ανθρώπους να τρέχουν να ξεφύγουν την ώρα της επιχείρησης της αστυνομίας κάποιοι κρατώντας και μικρά παιδιά στην αγκαλιά τους!

Να θυμίσουμε πως οι δράστες της σφαγής στο εβδομαδιαίο περιοδικό Charlie Hebdo, τα αδέρφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί είναι νεκροί.

Το ίδιο και ο τρίτος τζιχαντιστής, ο 32χρονος Αμεντί Κουλιμπαλί, δράστης της δεύτερης ομηρίας στο Παρίσι, σε εβραϊκό παντοπωλείο στη συνοικία Πορτ ντε Βενσέν.

Οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στην ομηρία στο τυπογραφείο της περιοχής Νταμαρτίν ελ Γκελ και στο εβραϊκό παντοπωλείο στο Πορτ ντε Βενσέν ξεκίνησαν ταυτόχρονα, σχεδόν στις 17:00 ώρα Γαλλίας.

Πρώτα κινήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις στο τυπογραφείο όπου οι δράστες του μακελειού στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, τα αδέρφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, κρατούσαν όμηρο έναν υπάλληλο της εταιρίας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το newsit.gr, βλέποντας την κίνηση των αστυνομικών, οι δυο ένοπλοι βγήκαν πυροβολώντας, αποφασισμένοι να σκοτώσουν και να πεθάνουν. Είχαν άλλωστε διαμηνύσει πως στόχος τους ήταν να πεθάνουν σαν μάρτυρες.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, κατά τη διάρκεια της μάχης με τους τρομοκράτες, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε. Την ώρα της επιχείρησης ακούστηκε μπαράζ εκρήξεων και πυροβολισμών. Τα δυο αδέρφια έπεσαν νεκρά, ενώ ο όμηρός τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι σώος

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: