ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η selfie πριν από το θάνατο τους – Τα τελευταία λεπτά ή δευτερόλεπτα τους

Δευτερόλεπτα, ή λεπτά αργότερα από την λήψη αυτών των φωτογραφιών, οι άνθρωποι που απεικονίζονται στις πιο κάτω φωτογραφίες, έπεσαν νεκροί. Ανάμεσα σε αυτούς, ένας...
κτηνίατρος ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος και μία μέλλουσα νύμφη.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τα social media και να αποθανατίσουν διαχρονικές στιγμές της ζωής τους, βγάζοντας μία selfie.

Καθώς οι χρήστες κινητών τηλεφώνων, μοιράζονται καθημερινά εκατομμύρια φωτογραφίες τους με τους φίλους τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ολοένα και περισσότεροι αποθανατίζουν, χωρίς να το γνωρίζουν, τα τελευταία τους δευτερόλεπτα στη γη.

Τον περασμένο Μάιο ένας πιλότο και ο επιβάτης του σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στο Κολοράντο, ΗΠΑ.

Όπως προέκυψε, ο πιλότος είχε μόλις βγάλει μία φωτογραφία selfie στο κινητό του, προτού χάσει τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Αυτός δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που συνέλαβε στο φωτογραφικό φακό του κινητού του τηλεφώνου τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους.

Η 26χρονη μέλλουσα νύφη Κολέτ Μορένο, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το περασμένο καλοκαίρι, ενώ βρισκόταν καθοδόν με την κουμπάρα της για το hens party της, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν είχαν ανεβάσει στο Facebook, αυτή την ανέμελη selfie.

Ήταν στη θέση του συνοδηγού, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη της συγκρούστηκε με ένα επερχόμενο όχημα. Η 26χρονη άφησε πίσω της τον πεντάχρονο γιο της, ενώ κατέστρεψε ψυχολογικά τον αρραβωνιαστικό της.

Η επιθυμία ενός κτηνιάτρου να βγάζει όλο και πιο εντυπωσιακές selfies, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του, όταν προσπάθησε να ποζάρει με ένα όπλο, με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ο 21χρονος Όσκαρ Οτέρο Αγκουιλάρ, από την Πόλη του Μεξικού, δημοσίευε συνήθως φωτογραφίες του δίπλα από γρήγορα αμάξια και ωραίες γυναίκες.

Αυτή η εικόνα μιας μητέρας που ακτινοβολεί από ευτυχία δίπλα στο γιο της, λήφθηκε λίγο πριν την συντριβή του αεροσκάφους της μοιραίας πτήσης των Malaysia Airlines.

Ο ΓΚάρι Σλόκ, είχε τραβήξει αυτή την συγκινητική φωτογραφία με τη μαμά του, Πέτρα, αφού είχαν πάρει τις θέσεις τους στο αεροπλάνο. Αργότερα το αεροσκάφος συνετρίβη στην Ουκρανία σε μια ύποπτη πυραυλική επίθεση, που κόστιζε τις ζωές σε 298 επιβάτες.

Ο λατίνος ράπερ Jadiel σκοτώθηκε από την συντριβή του ποδηλάτου του, σε τροχαίο ατύχημα στο Ρότσεστερ, της Νέας Υόρκης.

Λίγο πριν την καταστροφική σύγκρουση, ο Jadiel, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με το κράνος του στο Instagram.

Ένα χαμογελαστό αυτοπορτρέτο της ανέβασε στο Facebook, η Κόρτνι Άνν Σάνφορτ, η οποία πέθανε μετά από μία σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό στη Βόρεια Καρολίνα.

Η Κόρτνι δημοσίευσε ενώ οδηγούσε αυτή την φωτογραφία, αναρτώντας μαζί της και το τραγούδι του Pharrell Williams «Happy»

Η 43χρονη λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια Τζένι Ριβέρα, δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram, παρέα με τους φίλους της, τον Δεκέμβριο του 2012.


Μόλις λίγες ώρες αργότερα, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, αφήνοντας πίσω της πέντε παιδιά και δύο εγγόνια.

tothemaonline

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: