ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

Την εκπρόσωπο του νομού ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος του 3ου Ομίλου θα αντιμετωπίσει  η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
στις 25/3 στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, εκεί όπου... ξεπέρασε και το εμπόδιο του Καμβουνιακού Δεσκάτης τον οποίο απέκλεισε με σκορ 2-0.

Ο λόγος για τους Χουλιαράδες Ιωαννίνων, που επικράτησε στον τελικό της Προοδευτικής Περάματος με σκορ 1-2.

Γνωρίστε την αντίπαλο της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΗΝ Α.Ο. Χουλιαράδων...

Δείτε σε video πως προκρίθηκαν οι Χουλιαράδες...

Με 32 ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή, διεξήχθη την Τετάρτη (18/3) η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Και φέτος οι απουσίες ήταν ηχηρές, καθώς δεν δήλωσαν συμμετοχή 21 ομάδες και συγκεκριμένα οι Κυπελλούχοι Έβρου, Χαλκιδικής, Μακεδονίας, Κοζάνης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Καρδίτσας, Θεσσαλίας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Ευρυτανίας, Λακωνίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Αθήνας, Πειραιά, Δυτ. Αττικής, Κυκλάδων, Ηρακλείου, Χανίων και Δωδεκανήσου.

Η δράση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών θα ξεκινήσει στις 25/3 με τον πρώτο γύρο και στις 1/4 θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος, από τον οποίο θα προκύψει ουσιαστικά ο νικητής των οκτώ ομίλων. Μέχρι τότε τα ματς γίνονται στην έδρα μιας εκ των δύο αντιπάλων, όπως κληρώθηκαν με τα παιχνίδια να είναι νοκ άουτ. Οι προημιτελικοί θα γίνουν 22/4 σε ουδέτερες έδρες. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 29 Απριλίου και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1ος όμιλος
1η αγωνιστική
1 Δόξα Προσκυνητών- Ηρακλής Ζυγού
2 Άρης Φωτολίβους - Νέστος Χρυσούπολης

2η αγωνιστική
Νικητής 1-Νικητής 2

2ος όμιλος
1η αγωνιστική
3 Τρίκαλα (Μετέωρα-Δήμητρα) - Αμπελωνιακός
4 Απόλλων Παραλιμνίου- Πύδνα Κίτρους

2η αγωνιστική
Νικητής 3-Νικητής 4

3ος όμιλος
1η αγωνιστική
5 ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου-Χουλιαράδες
6 Ερμής Αμυνταίου-Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς

2η αγωνιστική
Νικητής 6-Νικητής 5

4ος όμιλος
1η αγωνιστική

7 Αστέρας Πετριτή - Σούλι Παραμυθιάς
8 Προοδευτική Γραμμενίτσας - Φλόγα Παλαιομάνινας

2η αγωνιστική
Νικητής 7-Νικητής 8

5ος όμιλος
1η αγωνιστική
9 Θήβα – Κορωνίδα Κοιλάδας
10 Δωριείς Μανάγουλης – Καμένα Βούρλα

2η αγωνιστική
Νικητής 10-Νικητής 9

6ος όμιλος
1η αγωνιστική

11 ΕΠΣΑΝΑ (Θύελλα Ραφήνας-Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου)-Καρλόβασι
12 Δάφνη Δαφνώνα-Ολυμπιακός Χαλκίδας

2η αγωνιστική

Νικητής 12-Νικητής 11

7ος όμιλος
1η αγωνιστική

13 Άρης Πατρών-ΑΕ Διλινάτων
14 Τσικλιτήρας Πύλου-Πανθυρεατικός

2η αγωνιστική

Νικητής 14-Νικητής 13

8ος όμιλος
1η αγωνιστική

15 ΕΠΣ Λασιθίου (Νεάπολη-ΟΦ Ιεράπετρας)-Αστέρας Περάματος
16 Ηρακλής Ατσικής-ΑΟ Ζευγολατιού

2η αγωνιστική

Νικητής 16-Νικητής 15

Προημιτελική φάση (22/4)
25 Νικητής 7ου ομίλου-Νικητής 5ου ομίλου
26 Νικητής 8ου ομίλου-Νικητής 6ου ομίλου
27 Νικητής 1ου ομίλου-Νικητής 2ου ομίλου
28 Νικητής 4ου ομίλου-Νικητής 3ου ομίλου

Ημιτελική φάση 29/4

29 Νικητής 28-Νικητής 27
30 Νικητής 25-Νικητής 26

Τελικός
Νικητής 29-Νικητής 30




Δείτε πως προκρίθηκαν οι Χουλιαράδες... η αντίπαλος της ομάδας μας...

www.super-fm.gr

Γνωρίστε τον αντίπαλο της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΗΝ Α.Ο. Χουλιαράδων
Τον τίτλο της κυπελλούχου ΕΠΣΗΠ πανηγυρίζει η ομάδα του Α.Ο. Χουλιαράδων, που στην πρώτη της παρουσία σε τελικό κατάφερε να επικρατήσει της Προοδευτικής Περάματος με 2-1 σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στους «Ζωσιμάδες».
Παρουσία 2.000 και πλέον θεατών, η ομάδα του Σπύρου Τασιούλα μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να αιφνιδιάσει με δύο γρήγορα γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 3' ο Κολοβός με ωραία κεφαλιά, ενώ στο 12' ο Βαζάτης με προβολή ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του μετά από ασταθή απόκρουση του Δούβλη.
Παρά την «ψυχρολουσία», η ομάδα του Περάματος έδειξε να συνέρχεται γρήγορα και έγινε αρκετές φορές απειλητική, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 14’ με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σιχλιμοίρη να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Τσακμάκη, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο 42’ αποκρούοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πέτσιου.
Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Γκούρα προσπάθησε να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ για να επιστρέψει στο παιχνίδι, όμως και πάλι ο Τσακμάκης δήλωσε παρών στο 54’ αποκρούοντας το σουτ του Μπιστιόλη. Τελικά το Πέραμα μείωσε σε 2-1 στο 80’ με σουτ του Ζήση και πίεσε στα εναπομείναντα λεπτά για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, κινδύνευσε να δεχθεί και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις, όταν ο Αλεξίου έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε, κατέληξε άουτ.
Η απονομή του Κυπέλλου έγινε στην μεγάλη κερκίδα, ενώ απονεμήθηκε από τον Γιάννη Πετράκη το βραβείο του MVP του τελικού στον Κώστα Γκόλια. Με πλακέτα τιμήθηκε και ο Αλέξης Οικονόμου της Αμπελιάς ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 9 γκολ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Ν. Γκούρας): Δούβλης Χ., Ζιάκκας, Δούβλης Ο. (46' Λιάρος), Τσουλιάης, Ντίνος, Πέτσιος, Σιχλιμοίρης (46' Ζήσης), Ντόβας, Μπιστιόλης (74' Παράσχης), Παπαρούνας, Μπάφας.

Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ (Σπ. Τασιούλας): Τσακμάκης, Σιουκουλάνη, Ντούνας, Βαζάτης, Γκόλιας, Μπάρκας, Τάτσης (61' Νιτσιάκος), Αλεξίου, Κολοβός (71' Σιαπλαούρας), Τσουμάνης (84' Μαστοράκης), Γεωργούλης.

super-fm.gr

Χουλιαράδες Ιωαννίνων
Οι Χουλιαράδες είναι ορεινό χωριό του νομού Ιωαννίνων και πλέον ανήκει στο δήμο Βορείων Τζουμέρκων. Είναι χτισμένοι σε υψόμετρο 1.050 μέτρων στις πλαγιές των Τζουμέρκων. Οι Χουλιαράδες ήταν έδρα του Δήμου Τζουμέρκων και ο πληθυσμός τους σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 243 κάτοικοι όμως οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι περίπου 600. Απέχει 32 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα..

Οι κάτοικοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία και την μικρής κλίμακας γεωργία. Παλαιότερα, υπήρξε γνωστό μαστοροχώρι, με τεχνίτες που ασχολήθηκαν στην Ήπειρο με την κατασκευή εκκλησιών, γεφυριών, σχολείων, νερόμυλων κλπ. Το χωριό είναι γνωστό για την τραγουδιστική του παράδοση: ανέδειξε τον Γάκη Σόντη, ο οποίος το 1930ηχογραφήθηκε από το Μουσικό Λαογραφικό Αρχείο της Μέλπως Μερλιέ και πιο πρόσφατος ο μεγάλος Γιάννης Παπακώστας. Αξιόλογος είναι ο ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής, που χτίστηκε το 1745 από Γκουριώτες μάστορες δίπλα στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Το καλοκαίρι έχει πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις με πιο σημαντικές το γλέντι την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακή ορχήστρα στο κοινοτικό καφενείο του Δήμου Σούλη, το ημερήσιο πανηγύρι στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία και το τριήμερο πανηγύρι στις 7-8-9 Σεπτεμβρίου προς τιμήν της Παναγίας. Την τρίτη μέρα τελούνται οι καθιερωμένες κύκλες ή αλλιώς καγκελάρι και το γλέντι την τρίτη μέρα συνεχίζεται ως το πρωί.

el.wikipedia.org

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: