ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ε.Γ.Ο. - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ (βίντεο)

Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ& η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
όλων των κατηγοριών των Β΄& Δ΄περιφερειών, διεξήχθη στις 14 και 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στην Άνω Περαία του Δ.  Θερμαϊκού.
 Η πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών, γονέων, προπονητών και τεχνικών,  παραγόντων του Ελληνικού Αθλητισμού και άλλων φίλων του αθλήματος  καθώς και ο ενθουσιασμός των παιδιών, έκαναν το γυμναστήριο για δύο ημέρες τόπο συναγωνισμού και χαράς.
Ο διαχωρισμός των συμμετασχόντων αθλητών και αθλητριών, γίνεται  σε 4 επίπεδα με κριτήριο τις ικανότητες και τις αποδόσεις τους στο άθλημα.
Στόχος της συνάντησης,  ήταν  να δοθεί μια διέξοδος και μια ευκαιρία στα παιδιά που αθλούνται,  αλλά δεν θέλουν να ασχοληθούν απαραίτητα με τον πρωταθλητισμό.
Το Σάββατο βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτεροι αθλητές από τα επίπεδα 1 έως 4.
Την Κυριακή 15.3έγινε η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ  ΦΑΣΗ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ όλων των κατηγοριών των Β' & Δ΄ Περιφερειών.
Στον αγώνα συμμετείχαν οι αθλητές του 5ου επιπέδου, του λεγόμενου αγωνιστικού επιπέδου.
Οι αθλητές και αθλήτριες του επιπέδου αυτού, διεκδίκησαν μια θέση στους 15 καλύτερους της Ελλάδας.  Οι αθλητές που θα προκριθούν στην Δ΄κατηγορία θα αγωνισθούν τον Ιούνιο στον τελικό των περιφερειών μας, ενώ οι αθλητές των Α΄, Β΄και Γ΄ κατηγοριών θα συμμετέχουν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ που θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Μαϊου στην Αθήνα.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ με περίπου 220 αθλητές και αθλήτριες :
Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" Θερμαϊκού, ΜΠΑΣ Αθλητική Αγωγή, ΑΟΣ Σταυρούπολης, ΑΓΣ Πυραμίς, ΑΟ Αριστοτέλης Πολυγύρου, ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος, Ακαδημία Αθλημάτων Θεσ/νίκης, ΣΕΓ Βαλτερού, ΑΕΣ Χαραυγή, ΠΑΣ Τρίαθλος, ΓΟ Τερψιθέας, ΑΓΕΣΝΘ Ανεμος, ΓΟ Κέρκυρας, ΓΟ Καβάλας, ΑΟ Παλμός Καβάλας, ΓΣΕΓ Ερατώ Ξάνθης, ΓΕ Καλαμπάκας-ΓΕ Τρικάλων, Ερμής Καρδίτσας, ΣΕΑΓ Αχιλλέας Τρικάλων, ΓΑΣ Φίκος Τρικάλων, Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης.


Δείτε το σχετικό μας βίντεο πατώντας ΕΔΩ





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: