ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Τροχαίο ατύχημα για Ταχτσίδη, Μόρα και Φετφατζίδη στη Βουδαπέστη!!! (ΦΩΤΌ+VIDEO)

Νεκρός από το τροχαίο των διεθνών!
Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες από το θανατηφόρο ατύχημα στη Βουδαπέστη. Ένας επιβεβαιωμένα νεκρός από τη σύγκρουση.
Τι αναφέρει η ανεπίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ.

Άγιο είχαν οι τρεις διεθνείς, Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι επέβαιναν στο ταξί που τράκαρε σε δρόμο της Βουδαπέστης.

Όπως αναφέρουν, πλέον, τα Μέσα της Ουγγαρίας το τροχαίο ήταν πολύ σοβαρό και, μάλιστα, ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το ταξί ανασύρθηκε νεκρός!

Ευτυχώς, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι καλά στην υγεία τους και όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καραγκούνης μόνο ο Φετφατζίδης αναγκάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο για μερικά ράμματα.


Η αστυνομία της Βουδαπέστης έχει αποκλείσει το δρόμο που έγινε το τραγικό συμβάν προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Την ίδια ώρα, η ανεπίσημη ενημέρωση που υπάρχει από την ΕΠΟ αναφέρει τα παρακάτω…
“Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία. Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους. Τα στελέχη της Εθνικής ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας“.










sportdog.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: