ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σοκ: Δυστυχώς οι γονείς του Βαγγέλη έμαθαν όλη την αλήθεια…

Ξύλο, φραστικές επιθέσεις, βασανιστήρια στα δωμάτια και πολλά ακόμη ζούσε μέσα στη σχολή του… ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από την ομάδα των...
Νταήδων, που δεν μπορούσαν ν΄αποδεχτούν την ευγένεια και την νηφαλιότητα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Για εκείνους ο «φλώρος» Γιακουμάκης δεν είχε Κρητική ψυχή, δεν ήταν μάγκας και έπρεπε να περάσει μια κόλαση για ν΄αλλάξει.

Τηρώντας πιστά όσα έβλεπαν μικροί σε Αμερικανικές ταινίες με διάθεση να μυήσουν τον Βαγγέλη στα γούστα ή ακόμη και να τον αποκόψουν βίαια από αυτά, οι ηθικοί αυτουργοί της εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή καθώς και οι συμπεριφορές τους έγιναν αντικείμενο πολύωρης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ χθες στην Αθήνα.
Μια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 6 ώρες, χωρίς διάλειμμα για να μη διαρρεύσουν οι συζητήσεις.

Το ΔΣ του Οργανισμού, που εποπτεύει τη Σχολή, εξουσιοδότησε τον πρόεδρο, Σέρκο Χαρουτουνιάν, να ενημερώσει την οικογένεια για τις αποφάσεις τους, που πάρθηκαν ομόφωνα, και παράλληλα να εκφράσει τη συμπαράστασή τους για τις δύσκολες ώρες που περνούν, καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος του νέου από τις 6 Φεβρουαρίου.

που προέκυψε από την ένορκη διοικητική εξέταση, τα μέλη του ΔΣ διαπίστωσαν ότι υπήρξαν περιστατικά ενδοσχολικής βίας σε βάρος του Β. Γιακουμάκη από συγκεκριμένη ομάδα σπουδαστών, για τα οποία είχαν λάβει γνώση τόσο ο διευθυντής της Σχολής, Κώστας Μάντζαρης, όσο και οι καθηγητές και η οικογένειά του.

Μάλιστα, πέρυσι τέτοιον καιρό, που τα περιστατικά ήταν συχνά, είχε κληθεί και κοινωνιολόγος, ενώ έγιναν αυστηρές συστάσεις στους υπαιτίους.

Παράλληλα αποφασίστηκε, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση της εξαφάνισης του σπουδαστή, να αντικατασταθεί ο διευθυντής της Σχολής από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Κωνσταντίνο Μαλλίδη, ενώ όλος ο φάκελος της ΕΔΕ, μαζί και τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης του ΔΣ, να διαβιβαστούν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, για αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

tro-ma-ktiko
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: