ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

H διαφήμιση που σαρώνει στο YouTube και κανείς δε μπορεί να πατήσει… skip! (βίντεο)

Συνήθως οι διαφημίσεις στο YouTube είναι κάτι που όλοι θέλουμε να προσπεράσουμε – Μια αμερικανική ασφαλιστική εταιρεία πανηγυρίζει ότι κατόρθωσε το…
ακατόρθωτο ακυρώνοντας τη διάθεση του χρήστη να παρακάμψει το βίντεο

Όταν βλέπουμε βίντεο στο YouTube τα οι εισαγωγικές διαφημίσεις είναι κάτι που γρήγορα θέλουμε να αποφύγουμε για να δούμε αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει…

Έτσι, συνήθως κοιτάζουμε ανυπόμονα το μήνυμα που μας ειδοποιεί (Skip Ad), για το πόσος χρόνος μας απομένει για να τελειώσει η «ενοχλητική» διαφήμιση.

Όμως, η Geico, μια αμερικανική ασφαλιστική εταιρεία, υποστηρίζει ότι πέτυχε κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει κατορθώσει κανένας άλλος στις διαφημίσεις στο YouTube.

Η διαφήμισή της είναι τόσο επιτυχημένη, με την κλασική αμερικανική οικογένεια που τρώει το γεύμα της ενώ ο σκύλος ανεβαίνει στο τραπέζι και κυριολεκτικά εξαφανίζει τα μακαρόνια από τα πιάτα όλων, που σίγουρα οι χρήστες στο διαδίκτυο θέλουν να την δουν ξανά και ξανά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Adweek το 94% των διαφημίσεων μετά τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα, που είναι αναπόφευκτα, αγνοούνται από τους χρήστες, αλλά την διαφήμιση της Geico δεν υπάρχει περίπτωση να την αγνοήσει κανείς, επειδή κρατάει μόνο… πέντε δεύτερα!

PROTOTHEMA

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις