ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα;

Τη μία ακούτε για χιόνια, την άλλη για βροχές και την τρίτη για ήλιο... 
Αν ετοιμάζεστε για πασχαλινή εκδρομή, έχει σημασία να ξέρετε πώς ακριβώς θα είναι ο καιρός, ειδικά τις γιορτινές ημέρες. 
Δείτε λοιπόν, τι προβλέπουν οι...
τελευταίες και εγκυρότερες προγνώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο καιρός θα παρουσιάσει αυξημένες νεφώσεις με την θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου στην Αττική και κατά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη στην Θεσσαλονίκη. Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή των Βαΐων, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια της χώρας και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στις νοτιότερες περιοχές δεν θα υπάρξουν βροχές και η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει και τους 19 βαθμούς.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα...

Άστατος προβλέπεται ο καιρός όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, με βροχές κυρίως στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Από Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο, μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή οι βροχές αναμένεται να επεκταθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα, και δη στα κεντρικά αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Όσο για τις φήμες περί χιονόπτωσης, πράγματι δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθούν, αλλά μόνο στα βουνά της δυτικής Μακεδονίας και της Πίνδου, σε υψόμετρο άνω των 1.300 μέτρων. 
Η θερμοκρασία μέχρι τη Μ. Παρασκευή θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα κυμαίνεται από 5 έως 17 βαθμούς στα κεντρικά, φτάνοντας το μέγιστο τους 19 βαθμούς στα νότια.

Από το Μεγάλο Σάββατο όμως...
Χαράς Ευαγγέλια, καθώς το Μεγάλο Σάββατο και ακόμα περισσότερο την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός δείχνει πως θα παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και άνοδο της θερμοκρασίας! Σούβλισμα κάτω από τον ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο λοιπόν!

mama365.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: