ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ – Ανακόντα ΤΡΩΕΙ Ζωντανό Άνθρωπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσφέρθηκε να γίνει το… γεύμα ενός ανακόντα και φοβήθηκε περισσότερο για τη ζωή του τεράστιου ερπετού, παρά για τη δική του ο ειδικός μελετητής της άγριας ζωής, ο οποίος...


Σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη (λες και μπορούμε να κάνουμε τίποτα) για τα ανακόντα, ο Paul Rosolie είχε τη… φαεινή ιδέα να κάτσει να τον καταπιεί ζωντανό ένα από αυτά στον Αμαζόνιο.
Αφού λοιπόν φόρεσε ένα ειδικό κοστούμι, πασαλείφθηκε με αίμα αγριογούρουνου, μετατρέποντας τον εαυτό στον καλύτερο… μεζέ!
«Δεν ήθελα να ξεχειλώσω πάρα πολύ το φίδι.

Ήθελα να βεβαιωθώ ότι το κοστούμι δεν πρόκειται να το βλάψει», τόνισε ο 30χρονος παράτολμος φυσιοδίφης στη New York Post, συμπληρώνοντας: «Δεν φοβήθηκα. Δημιουργήσαμε αυτό το κοστούμι σε συνεργασία με ειδικούς και ξέραμε ότι θα είναι ασφαλές».

Το κοστούμι,σύμφωνα με το hellasnow.gr, σχεδιάστηκε από ανθρακονήματα για να προστατευτεί τον Rosolie, τόσο από το θανάσιμο σφίξιμο του ανακόντα (το βάρος της σύνθλιψης ενός ενήλικου ισοδυναμεί με την πίεση που ασκεί ένα λεωφορείο πάνω στο στήθος ενός ανθρώπου), όσο και από τα πεπτικά οξέα του, ενώ ήταν εφοδιασμένο με τρίωρη παροχή οξυγόνου, συσκευές επικοινωνίας, αλλά και πολλές κάμερες.

press-news
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: