ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Διαβάστε τι έκανε μια έγκυος για να σώσει τη ζωή του παιδιού της που το δάγκωσε κροταλίας

Το μητρικό φίλτρο είναι ισχυρότερο από τη λογική. Μια έγκυος γυναίκα στον 9ο μήνα, η Ζακλίν Καραμάτσα, όταν αντιλήφθηκε πως...
ένα δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε τον 4χρονο γιό της, δεν σκέφτηκε τίποτε. Ούτε την υγεία της ούτε το παιδί που κυοφορούσε. Άρχισε να ρουφάει από την πληγή του γιου της, το δηλητήριο. Κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο.


Η Ζακλίν και ο Βίνι
Η Ζακλίν περίμενε από μέρα σε μέρα να γεννήσει. Κάθε πρωί έπαιρνε τον 4χρονο γιο της και έκαναν πεζοπορία σε ένα δασάκι σε ένα προάστιο του Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή ο 4χρονος Βίνι άρχισε να κλαίει και παραπονέθηκε ότι κάτι τον τσίμπησε. Όταν επέστρεψαν σπίτι, η Ζακλίν έβγαλε τα παπουτσάκια του και είδε δήγματα από φίδι επάνω στο δέρμα του. Δεν το σκέφτηκε πολύ. Κάθε λεπτό που περνούσε ίσως να ήταν κρίσιμο. Τηλεφώνησε στο νοσοκομείο και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.


Τελικά όλα πήγαν καλά, ο μικρούλης δεν κινδύνεψε και στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε οι γιατροί τα έχασαν. «Αυτό που έκανε η μητέρα έθεσε σε κίνδυνο τόσο τη ζωή της όσο και τη ζωή του παιδιού μέσα στην κοιλιά της» θα πουν. «Η τακτική του ρουφάω το δηλητήριο δεν πρέπει να εφαρμόζεται ειδικά μάλιστα όταν έχουμε να κάνουμε με μια έγκυο. Θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στο σώμα της και στο σώμα του παιδιού μέσα της και να τους σκοτώσει και τους δυο»

Σε περίπτωση που κάποιο φίδι μας τσιμπήσει οι ειδικοί προτείνουν, άμεσο καθαρισμό της πληγής, το μέλος που δαγκώθηκε να είναι χαμηλά για να μην κυκλοφορεί το αίμα προς την καρδιά και αμέσως να πάμε στο νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: