ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ – Εμφανίστηκε ο υπερτυχερός του Τζόκερ!

ΧΑΜΟΣ με το σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νικητή του τζόκερ..Το μυστήριο του υπερτυχερού του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 9,5 εκατομμύρια ευρώ φαίνεται πως...
λύθηκε χθές το απόγευμα.

Παρά το γεγονός πως ο νικητής συνεχίζει να κρύβεται, παρέλαβε την επιταγή μέσω του δικηγόρου του. 


Αξίζει να σημειωθεί πως κατάφερε να προκαλέσει… πανικό στο Διαδίκτυο με τις φήμες να κάνουν λόγο για νικητή πακιστανικής καταγωγής.

Χαρακτηριστικό ήταν και το σχετικό σχόλιο της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Κανελλοπούλου, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Χαχαχαχαχαχαχαχα……..Τι ακούω;;;Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;;Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;;Υπάρχει θεός τελικά!!!!», έγραψε η βουλευτής.


ΧΑΜΟΣ με το σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νικητή του τζόκερ
Μέχρι και βουλευτές, μπήκαν στον πειρασμό να σχολιάσουν τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι ο υπερτυχερός που κέρδισε 9,5 εκατ.ευρώ στο τζόκερ ήταν πακιστανός μετανάστης.

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της, παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η σχετική φήμη.
«Χαχαχαχαχαχαχαχα……..Τι ακούω;;;Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;;Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;;Υπάρχει θεός τελικά!!!!» έγραψε η Μαρία Κανελλοπούλου με τα σχόλια κάτω από το post της, να ποικίλουν.




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: