ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΑΧΑΟΥ: Τα φυτώρια της ομογένειας - VIDEO

Το χορευτικό του Ποντιακού Συλλόγου Νταχάου...



Δείτε το video εδώ... europolitis.eu

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΤΑΧΑΟΥ: Τα φυτώρια της ομογένειας...



Το φεστιβάλ νεολαίας Ποντιακών Συλλόγων πλησιάζει όλο και πιο πολύ. Ένας λόγος παραπάνω οι πρόβες να είναι πιο έντονες. Παιδιά που στο αίμα τους έχουν το χορό, χορεύουν με περίσσια περηφάνια και όλο και μεγαλύτερο επαγγελματισμό τιμώντας τους χορούς της πατρίδας. Αυτά που μαθαίνουν ακολουθούν και χαίρονται να συμμετέχουν. Στην οικογένεια Ποντιακού Συλλόγου Νταχάου γίνεται και κάτι παραπάνω. Διακρίνεις τη θέληση, το πάθος και την περιέργεια της νεολαίας λίγο πιο έντονα. Πέρα από τις πρόβες τα νεαρά μέλη του συλλόγου διψούν για παραπάνω δράσεις. Με ενθουσιασμό μας μιλούν για συναπαντήματα που θέλουν να οργανώσουν με τους κοντινούς συλλόγους, για τις σχέσεις μεταξύ τους και το πάθος τους με το σύλλογο. Τη διάθεση να αναλάβουν και αυτά να συνεχίσουν την παράδοση.

Θα ανανεώσουμε τα ραντεβού μας πλέον στο μέλλον με το πιο κοντινό στο φεστιβάλ ποντιακών χορών νεολαίας στις 06 Ιουνίου στην πόλη του Göppingen.

Ο σύλλογος Νταχάου κάνει κάθε Κυριακή πρόβες από της 11:00 μέχρι της 13:30 και καλεί Πόντιους και μη να είναι κοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: