ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«Ταμάμ»: Όλα όσα θα δούμε στον β΄κύκλο!

Με 23 νέα επεισόδια θα επιστρέψει τον Οκτώβριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η οικογενειακή κομεντί του ΑΝΤ1, «Ταμάμ»

Το TV24 σας αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα πρόκειται να διαδραματιστούν στη ζωή της οικογένειας Οζτούρκ-Χρηστίδου, για να είστε διαβασμένοι...

Το «Ταμάμ» αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, παρά το γεγονός ότι μια μερίδα ανθρώπων δεν το πίστεψε εξ αρχής. Στην προκειμένη περίπτωση τα νούμερα τηλεθέασης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά και τα στελέχη του ΑΝΤ1 δικαιώθηκαν για την επιλογή τους. Γι' αυτό το λόγο φρόντισαν να δώσουν άμεσα το «πράσινο φως» στην παραγωγή 23 νέων επεισοδίων. Το σίγουρο είναι ότι το φθινόπωρο και ο χειμώνας προβλέπονται με υψηλές θερμοκρασίες για την οικογένεια Οζτούρκ-Χρηστίδου.

Ο Μετίν συγχωρεί τη Μυρτώ
Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Μετίν να βρίσκει το βαλιτσάκι της Μυρτώς, μέσα στο οποίο είχε κρύψει τα χαρτιά του διαζυγίου της από τον Μάρκο. Ο πρώτος, όντας θυμωμένος που του έκρυψε την αλήθεια, πηγαίνει στην Τουρκία για να σκεφτεί τα πράγματα. 
Τώρα ο Μετίν αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Μυρτώ η οποία λέει «ναι» στην επανάληψη της πρότασης γάμου του Μετίν. 

Η γυναίκα υπόσχεται ότι θα παραμερίσει τις ανασφάλειές της και τις φιλελεύθερες απόψεις της, προκειμένου να έχουν μια αρμονική συμβίωση και μια ιδανική οικογένεια. Φυσικά, βιάζεται να του το υποσχεθεί, καθώς ψυχολογικά δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο και μάλλον δεν θα είναι ποτέ. 

Κι ενώ ο γάμος του Μετίν και της Μυρτώς επιτέλους δρομολογείται, κάνει την εμφάνισή του ο Μάρκος! Ο πρώην σύζυγος και πατέρας της Ελλης και του Νίκου, που επί 13 χρόνια ήταν εξαφανισμένος στον Αμαζόνιο, εθνολόγος, καταφτάνει στην Ελλάδα και διεκδικεί ξανά τη Μυρτώ και τα παιδιά του. Αναστατώνει και τους Οζτούρκ και τις Χρηστίδου.

Η απόφαση του Τζεμ
Ο Τζεμ από την άλλη δεν θέλει να δώσει καμία ευκαιρία στην Ελλη. Τον έχει τσακίσει το γεγονός ότι η Ελλη έκανε έρωτα με άλλον, ενώ εκείνος δεν προχώρησε την ερωτική επαφή με την ιερόδουλη. 

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Εκείνη από τη μεριά της κάνει ό,τι μπορεί να του αλλάξει γνώμη, δηλώνοντας με κάθε τρόπο πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και ότι αυτό που έκανε ήταν μια λάθος κίνηση πάνω στον πανικό της. Μάταια. Θυμωμένη με τη στάση του αποφασίζει για να τον εκδικηθεί, να χρησιμοποιήσει μια φίλη που της προκύπτει στο σχολείο.

Η Ντιλέκ μαθαίνει την αλήθεια!
Παρόλο που στον πρώτο κύκλο βλέπαμε τη Ντιλέκ να είναι αρκετά συντηρητική για την ηλικία της, τα δεδομένα αλλάζουν! 
Η κοπέλα μαθαίνει επιτέλους ποιος είναι πραγματικά ο θαυμαστής από το ίντερνετ και πως ο «eros» είναι ο Τεό! Αρχικά σοκάρεται και το κρατάει μυστικό ακόμα και από τον εαυτό της. Ξέρει όμως ότι ήρθε η ώρα να προσδιορίσει τη θέση της μέσα σε μια ανδροκρατούμενο κοινωνία και αποφασίζει να κάνει την επανάστασή της και να διεκδικήσει την ελευθερία της. 

Σύντομα, η κοπέλα θα θελήσει να μοιραστεί το νέο με την Ελλη και να ακολουθήσει τις καινούριες συμβουλές της, όντας άπειρη με τα αγόρια.

Τα μέτρα της Ντίνας
Εκπλήξεις και ανατροπές, όμως, θα έχουμε και σχετικά με την ιστορία της Ντίνας! Η Ντίνα δεν έχει ξεπεράσει τον Αλή αλλά ούτε ο Αλή την Ντίνα. Αυτή η σχέση δεν έχει τελειώσει. Η Μπαχάρ όμως είναι αποφασισμένη να μη χάσει τον Αλή.

Τα ερωτήματα του β΄ κύκλου
Οι συντελεστές της σειράς έχουν γυρίσει ήδη τα δέκα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου, ενώ θα ξανά μπουν στο νεοκλασικό κτίριο στην Κυψέλη γύρω στα τέλη Αυγούστου για τα εναπομείναντα επεισόδια. Πάντως, καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης σεζόν, πολλά είναι τα ερωτήματα που αποζητούν απαντήσεις! Ποιον θα κρατήσει κοντά της η Μυρτώ τελικά; Τον Μάρκο ή τον Μετίν; Ποια αγαπάει ο Τζεμ πραγματικά; Την Ολγα ή την Ελλη; Ποια θα κερδίσει τον Αλή; Η Ντίνα ή η Μπαχάρ; Ποιος θα είναι ο κερδισμένος και ποιος ο χαμένος από αυτό το ερωτικό γαϊτανάκι; Και αυτός που θα χάσει; Θα κάνει μια πράξη απελπισίας; Ή θα δεχτεί τη μοίρα του, θα πει ένα «ταμάμ» και θα αποχωρίσει, αφήνοντας ελεύθερο το χώρο να κινηθούν οι άλλοι; Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν όλοι να έχουν happy end. Αλλά πάλι... ποιος φτάνει ποτέ πραγματικά στο happy end;

Η ΟΛΓΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΕΜ & ΕΛΛΗ
Στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς προστίθενται ακόμα δύο πρόσωπα που έχουν σκοπό να αναστατώσουν την πολυτάραχη ζωή της ιδιόμορφης οικογένειας. Εκτός από τον Μάρκο (Κώστα Σπυρόπουλο), τον πρώην σύζυγο της Μυρτώς, που επιδιώκει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, μπαίνει και μια παράξενη κοπέλα με σκοπό να αναστατώσει την καθημερινότητα του Τζεμ και της Ελλης. Οπως σας αναφέραμε προηγουμένως, η Ελλη έχει θυμώσει τόσο με τον εαυτό της που έκανε έρωτα με άλλο αγόρι όσο και με τον Τζεμ που αρνείται κατηγορηματικά να της δώσει ακόμη μία ευκαιρία. Ετσι, η κοπέλα αποφασίζει να τον εκδικηθεί, χρησιμοποιώντας μια φίλη που της προκύπτει στο σχολείο. Ειδικότερα, αυτό συμβαίνει από το 3ο-4ο επεισόδιο. 

Η Ολγα (Νεφέλη Κουρή) είναι ένα παράξενο κορίτσι που τυχαίνει να είναι και κόρη παπά. Χριστιανή που έχει κάνει σκοπό της ζωής της το «αγάπα τον πλησίον σου». Ενα κορίτσι που παρά τη συντηρητική του εμφάνιση μπορεί να γοητεύσει ακόμα και τον Τζεμ που τη θεωρεί «κολλημένη». Επιπλέον, η κοπέλα συμμετέχει στην εκκλησιαστική χορωδία και πηγαίνει στο κατηχητικό.

Εκεί θα αναλάβει δράση και η Ελλη, η οποία προσπαθεί να την «μεταμορφώσει» σε μια κοπέλα πιο κοντά στην... ηλικία της! Γρήγορα η κοπέλα συνειδητοποιεί ότι κάνει πράξη το ρητό που θέλει «να βάζει τα χέρια της και να βγάζει τα μάτια της». Και αυτό γιατί η Ολγα αρχίζει να ερωτεύεται τον Τζεμ κι εκείνος ανταποκρίνεται. Ωστόσο, θα συμβεί και μια επιστροφή από το παρελθόν του Τζεμ και της Ελλης. Αναφερόμαστε στον Αλέξη, ο οποίος επανέρχεται με σκοπό να κλείσει κάποιους «ανοιχτούς» λογαριασμούς.

Η συνέχεια είναι απρόβλεπτη και σίγουρα θα μας απασχολήσει για το ποιοι θα είναι νικητές και χαμένοι σ' αυτό το ερωτικό... τετράγωνο!

athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: