ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο μυστικός εθισμός της

Η προσωπική εξομολόγηση της παρουσιάστριας
Μπορεί ό,τι αφορά την Ελένη Μενεγάκη να απασχολεί και να συζητιέται όμως η ίδια...

σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Η παρουσιάστρια λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων φωτογραφήθηκε για το τεύχος Δεκεμβρίου του Madame Figaro και μίλησε για τον κρυφό εθισμό της.

Ποιος είναι; Μα ποιος άλλος από τον ιδιαίτερο δεσμό αγάπης που έχει αναπτύξει εδώ και 23 χρόνια με τους τηλεθεατές της.

«Είναι μια σχέση ζωντανή. Αλλά οπωσδήποτε η καθημερινή μου παρουσία στο “γυαλί” τόσα χρόνια, το μεγάλωμά μου ουσιαστικά μες στην τηλεόραση, έχει χτίσει σχέσεις αγάπης, καθημερινότητας, συνήθειας. Υπάρχει εθισμός, νομίζω, και από τις δύο πλευρές. Κι εγώ είμαι εθισμένη στον κόσμο και ο κόσμος μαζί μου» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Με τη Σελήνη της στους επικοινωνιακούς Διδύμους σε όψη με τον πλανήτη του πάθους και της αφοσίωσης, τον Πλούτωνα η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να αναπτύξει τέτοια σχέσης αγάπης με τους τηλεθεατές που σπάνια συναντάμε στην ελληνική τηλεόραση. Σε αυτό βοηθούν και οι θετικές όψεις του Ερμή και του τυχερού Δία με τη Σελήνη της στους Διδύμους που δείχνουν μια ευχάριστη, σπιρτόζα και αέρινη καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο προσφέροντας του κέφι, ζωντάνια, σκέρτσο και χαρούμενη αναμελιά. Και έτσι αυτή η χαρά... φέρνει εθισμό!

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: