ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Δολοφονία Κωστή Πολύζου: Το σοκαριστικό βίντεο από το χωράφι που τον έθαψαν

Μάνα και πατριός συνελήφθησαν για τη δολοφονία! Το πτώμα είχε βρεθεί μισοφαγωμένο από σκυλιά σε κτήμα του συζύγου της μάνας του άτυχου Κωστή…


Σoκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η σύλληψη νωρίς το πρωί της Παρασκευής της μητέρας και του πατριού του δολοφονημένου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα. Το πτώμα του Κωστή είχε βρεθεί 8 μήνες μετά την εξαφάνιση του το 2011, από τα σκυλιά ενός κυνηγού. 


Ήταν θαμμένος σε χωράφι στη θέση Πασά Γεφύρι, που ανήκει στον πατριό του και που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Σιάτιστα. Περιμετρικά στο σημείο αυτό, υπήρχαν κλαδιά που είχαν κοπεί από τα γύρω δέντρα και μαζί με άλλα από αγκαθωτούς θάμνους, χρησιμοποιήθηκαν σαν περίφραξη για να μην πλησιάσει κανείς τον «τάφο».Μέσα από την εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη, είχε αποκαλυφθεί ότι το πτώμα από τη λεκάνη και κάτω, βρισκόταν ατόφιο, βαθιά θαμμένο. 

Η εικόνα του είχε δώσει τότε πολλές απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα των Αρχών που όμως δεν τις αξιοποίησαν. Φορούσε ένα παντελόνι στυλ φόρμας και ήταν ξυπόλυτος. Όσο κι αν έσκαψαν βαθύτερα οι αστυνομικοί δεν βρήκαν αθλητικά παπούτσια. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο θανάτου την περίοδο που εξαφανίστηκε. Ο τρόπος με τον οποίο τον δολοφόνησαν, δεν μπόρεσε να εξακριβωθεί γιατί από τη μέση και πάνω το πτώμα ήταν διαλυμένο από τα άγρια ζώα και τα σκυλιά της περιοχής.