ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτο Τώρα Μέγα Σκάνδαλο Θάβουν Την Υπόθεση Με Τον Θάνατο Του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Μπαίνει Στο “Συρτάρι’ Η Υπόθεση!

Δοκιμάζονται πάλι οι αντοχές της οικογένειας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, αφού σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του 20χρονου Ρεθυμνιώτη φοιτητή στα Ιωάννινα,...
η ογκώδης δικογραφία της υπόθεσης παραμένει στο συρτάρι και η έναρξη της ανάκρισης έχει πάρει νέα παράταση.

Οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας, κάνει λόγο για κωλύματα που ξεπηδούν κάθε τόσο στην υπόθεση, στην οποία, όπως τονίζει, θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα.

«Πάμε πολύ πίσω χρονικά. Αυτή τη φορά η ανακρίτρια έλαβε αναρρωτική άδεια. Είναι η αντικαταστάτρια της δικαστικής λειτουργού που είχε αρχικά χρεωθεί την υπόθεση και η οποία αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Πρόκειται για εξαιρετική δικαστικό, ωστόσο κουβαλά επιπλέον φόρτο εργασίας και δεν ευθύνεται η ίδια» τόνισε στην Espresso γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων.

Παράλληλα με τη «δικογραφία Γιακουμάκη» η ανακρίτρια τρέχει πλήθος άλλων υποθέσεων. «Η υπόθεσή μας θέλει έναν άνθρωπο να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με αυτή. Κι όμως είμαστε στάσιμοι» συμπλήρωσε ο κ.Μπούκας.

Οι γονείας και τα αδέλφια του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτομικής Σχολής που περίμεναν να αρχίσει η διαδικασία αρχές Ιανουαρίου, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. «Αδημονούν να δικαιωθεί η μνήμη του Βαγγέλη και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι» λέει ο δικηγόρος επισημαίνοντας ότι για την κατηγορία της ανθρωπωκτονίας η δίωξη είναι «in rem», δηλαδή δεν στρέφεται προς συγκεκριμένο πρόσωπο και σε αυτό ακριβώς θα πρέπει να εστιάσει η κύρια ανάκριση.

Ο Βαγγέλης εντοπίστηκε το πρωί της 15ης Μαρτίου 2015 με κομμένηες τις φλέβες του δεξιού χεριού του. Εκεί, κοντά στη Γαλακτομική, ο κόσμος άφησε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στολίδια, κεριά και φωτογραφίες. «Ο κήπος σου μεγαλώνει, τα στολίδια πληθαίνουν κι εσύ είσαι εκεί, ανάμεσά τους», έγραψε η αδελφή του, Ελένη Γιακουμάκη, στο facebook. Η ίδια αναρτά συνεχώς φωτογραφίες, τις οποίες συνοδεύει με μαντινάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: