ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Υπόθεση Πολύζου: Ο δημοσιογράφος που βρέθηκε κατηγορούμενος στο ΕΣΡ από καταγγελίες της οικογένειας - VIDEO

Θ. Πεσνικάς: Ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Ράδιο Σιάτιστα 95,7, μιλά στοKOZANILIFE.GR για την υπόθεση της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου.

Τι λέει για την μητέρα και τον πατριό του Κωστή Πολύζου, πως περιγράφει ο ίδιος τα γεγονότα αλλά και τι εισέπραξε ο ίδιος από τους κατοίκους της Σιάτιστας όλα αυτά τα χρόνια, στο παρακάτω βίντεο του KOZANILIFE.GR:

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΔΩ

Ο θείος του Κώστα Πολύζου σπάει τη σιωπή του

Ο θείος του, Κωνσταντίνος Πολύζος, μιλώντας στο star.gr εξηγεί πως το παιδί ήταν πολύ μπλεγμένο με τα δάνεια ενώ όπως λέει αυτό που θέλουν όλοι είναι να μάθουν την αλήθεια για το άγριο φονικό.

«Εγώ με τον πατέρα του είμαστε δεύτερα ξαδέλφια. Μάλιστα με τον Κωστή είμαστε και συνονόματοι «Κωνσταντίνος Πολύζου του Γεωργίου» αυτός, ακριβώς το ίδιο και εγώ. Το παιδί ήταν καλό αλλά ήταν μπλεγμένο με τις τράπεζες. Δεν ξέρω πως είχαν καταφέρει να πάρουν τόσα δάνεια στο όνομα του αλλά είχε βρει το μπελά του. Και μαζί με αυτόν και εγώ. Είχαν δώσει το τηλέφωνο και τη διεύθυνση μου. Με έπαιρναν τηλέφωνα οι τράπεζες και τους εξηγούσα ότι δεν ήμουν εγώ. Μάλιστα, η αστυνομία με τον Εισαγγελέα είχαν έλθει και σπίτι μου γιατί πίστευαν ότι ήμουν εγώ. Τους εξήγησα ότι δεν ήμουν εγώ και τους πήγα στο σπίτι του Κωστή. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά από τότε σταμάτησαν να με ενοχλούν».

Την ίδια στιγμή ο παιδικός του φίλος Χ.Μ. αναφέρει αποκλειστικά στο star.gr ότι ο Κωστής ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων που τα κρατούσε όλα μέσα του.

«Ο Κωστής ήταν κλειστός χαρακτήρας, δεν μιλούσε εύκολα. Μόνο με τον Σπύρο (τον νεαρό που έμενε απέναντι του) είχε στενές σχέσεις και μιλούσε περισσότερο. Βέβαια ήταν πάντα χαμογελαστός με όλους. Ούτε η μητέρα του ούτε ο πατριός του είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα εδώ. Ήταν ήσυχοι άνθρωποι. Όταν βρέθηκε το πτώμα του Κωστή τους «κράζαμε», κανείς δεν πίστευε το σενάριο που έλεγαν. Ειδικά εκείνη την ημέρα που έβρεχε τόσο πολύ… δεν μπορούσε να πάει κάπου με αυτή τη βροχή και δεν γινόταν να τον κατάπιε το σπίτι του. Γι’ αυτό και μία εβδομάδα μετά έφυγαν. Πιστεύω δεν είχαν μούτρα να μας αντικρύσουν».

Για ένα παιδί χαμηλών τόνων κάνει λόγο στο star.gr και ένας καθηγητής του 23χρονου. «Τον Κωστή τον είχα μαθητή για τρία χρόνια. Ήταν ένα από τα πιο ευγενικά και ήρεμα παιδιά που είχα. Ήταν αυτό που λέμε παιδί μάλαμα. Τη μητέρα του την γνώρισα στο σχολείο. Ερχόταν σχεδόν κάθε μήνα για να παρακολουθεί την επίδοση και την συμπεριφορά του. Μου είχε κάνει εντύπωση η συχνότητα των επισκέψεων στο σχολείο. Ήταν σαν να ήθελαν να τον παρακολουθούν. Μαζί με τον πατριό του σε κάθε επίσκεψη. Τον πατριό του τον ξέρω από παιδί. Πολύ ήσυχος άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: