ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2015-16 Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2015-16
ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 0-1
Πανάξια Κυπελλούχος η ΑΕΠ για 2η συνεχή χρονιά, καθώς επικράτησε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Γρεβενών του ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ με σκορ 0-1 στο ΔΑΚ Γρεβενών, απέναντι σε 400 και πλέον φιλάθλους.

Ένας τελικός γιορτή του ποδοσφαίρου για τον νομό μας ανάμεσα σε δύο δυνατές και ποιοτικές ομάδες, με την ομάδα του Χρ. Λάλλου καλύτερη, να παίρνει το τρόπαιο, με γκολ από τα αποδυτήρια (2' Καλαϊτζίδης με κεφαλιά).



ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Λέτσιος): Κυρατλίδης, Μπόζιαρης, Σαχόλι, Δ. Μήττας, Πιπέργιας (70' Κουτσαλιάρης), Χαντάβας, Γράβαλος, Τσιάρας, Β. Μήττας (88' Λάλλος), Κοσμίδης (86' Αγκάστρα), Λιούρας.



ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Λάλλος): Κοτίτσα, Π. Λάλλος, Κατσαντώνης, Ντενίς (46΄ Σοφ. Κοτζατίσογλου),  Χαραλαμπίδης, Θ. Λάλλος, Κυριακίδης, Άγγ. Κοτζατίσογλου, Καλαϊτζίδης (86' Μελισσινός), Μπιζιώτας, Ιωαννίδης (89' Μάρτιν Χόντζα).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ Κ. - ΤΕΓΟΣ- ΛΙΑΚΑΣ 4ος: ΣΤΕΦΟΥΛΗΣ

Την απονομή τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Γ. Κοσματόπουλος, ο βουλευτής του νομού κ. Χρ. Μπγιάλας, ο δήμαρχος Γρεβενών κ. Γ. Δασταμάνης και ο ανώτατος Διοικητής και διοικητής στρατοπέδου Γρεβενών.

Δείτε ένα κομμάτι από το  video του αγώνα το γκολ και την απονομή από greveniotis.gr  και τον ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση, καθώς και τον Λουκά Νίκου για την αναμετάδοση.

Ολόκληρο το video ...




VIDEO Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου από τη Metrosport.gr 
Δείτε το άρθρο της Metrosport.gr εδώ


Δείτε το ρεπορτάζ της Metrosport.gr εδώ

κάνε κλικ στις φωτό για μεγένθυση
Καρέ-καρέ το γκολ του Καλαιτζίδη από το φακό του Βαγγέλη Κόττα (5 φωτό)...