ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ 0-1 φωτό+video

Νικηφόρα πέρασε και από την Καστοριά ο Μακεδονικός Φούφας (0-1) τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και μαζί με την ΑΕΠ Βατολάκκου Γρεβενών (2-1 τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα, κατέχουν τις...
δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις και έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο ΔΑΚ Καστοριάς ο ‘’Μέγας’’ για μία ακόμη αγωνιστική δεν τα κατάφερε, παραμένοντας χωρίς νίκη, σε ένα ματς που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί, προκειμένου να παραμείνει στο… κόλπο της ανόδου, γνωρίζοντας την ήττα από τον πρωτοπόρο και αήττητο Μακεδονικό Φούφα με σκορ 0-1. Έγινε ένα ανοιχτό ματς με λίγες καλές φάσεις και ευκαιρίες, ενώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 7’ με πλασέ ο Δούφας.

Επίσης, οι φιλοξενούμενοι που στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο είχαν και δοκάρι στο 25’ με τον Σιδηρόπουλο, ενώ κλασική ευκαιρία για το 0-2 έχασε στο 60’ ο Φωτιάδης όταν αστόχησε από θέση τετ α τετ. Από την πλευρά της η ομάδα της Καλλιθέας που δεν έπεισε με την εμφάνισή της, είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Πρωτόγερο στο 40’ (απόκρουση Σακαρίδη) και Παπαδόπουλο στο 84’ (απόκρουση Σακαρίδη).


Διαιτησία: ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ Γ. (ΗΜΑΘΙΑΣ), ΝΤΑΒΕΛΑΣ ΑΡ., (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΑΘ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σίσκος, Χρήστου (46’ Λιόντος), Νίνος,
Τσακουρίδης, Αναγνωστόπουλος, Τάσιος, Ευαγγέλου (54’ Δρανιτσάρης), Πρωτόγερος, Μαλεγκάνος (62’ Ματαφτσής), Παπαδόπουλος, Λιάπης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Σακαρίδης, Πακάλτσης (54’ , Τσαγγαλίδης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος (62’ Μίμης), Χαίτας (85' Δαλκερανίδης), Χατζηρούμπης (59' Kεσκιλίδης), Τοπάλης, Δούφας, Τζουβάρας.


https://www.youtube.com/watch?v=_vvRLrdayKs

Φωτορεπορτάζ... http://www.sentra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: