ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Την αποκαλούν το κορίτσι «Δαλματίας» αλλά αυτή δεν φοβάται να δείξει τα σημάδια της.

Η 22χρονή, με καταγωγή από την Ουκρανία και το Λίβανο, δεν έχει περάσει εύκολη παιδική ηλικία.


Το γεμάτο ελιές σώμα της, είχε ως αποτέλεσμα να μην περνάει μέρα στο σχολείο, χωρίς οι συμμαθητές της να την “στολίζουν» με περιγραφές όπως “καμηλοπάρδαλη, σκυλί Δαλματίας ή αγελάδα», όπως διηγείται η ίδια στην εφημερίδα Metro.

“Όταν ήμουν 15, ο τότε φίλος μου, έλεγε πως όταν περπατούσε μαζί μου, ήταν λες και περπατούσε μαζί με μαϊμού, γιατί όλοι με κοιτούσαν», αποκαλύπτει η Yussef.

Τα σημάδια της Yulianna Yussef προκαλούνται από ένα σύμπτωμα που λέγεται “εγγενές μελανοχυτικό σπίλωμα».

Συναντάται στο 1% του πληθυσμού, δηλαδή 1 σε κάθε 500.000 ανθρώπους.

Το συγκεκριμένο σύμπτωμα προκαλείται από μια μετάλλαξη των κυττάρων του σώματος, κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του εμβρύου. Μέχρι σήμερα, δεν έχει ανακαλυφθεί κάποια μέθοδος αντιμετώπισής του.

Σήμερα, η Yulianna πιο υπερήφανη από ποτέ για το σώμα της και τα σημάδια της με περισσότερους από 17.000 ακόλουθους στο Instagram είναι ευτυχισμένη.

ποστάρει προσωπικές της φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το hashtag , για να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους να δείξουν τα γενετήσια σημάδια τους και να νιώσουν όμορφα με αυτά.

Πώς αντιδράει όμως το κοινό της Yulianna: “…αρκετοί είναι ευγνώμονες, γιατί λένε πως αυτό τους δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Και σήμερα, κάποιοι από αυτούς ποστάρουν τις δικές τους φωτογραφίες με το ίδιο hashtag», λέει η Yulianna.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: