ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κατασκεύασε το πιο περίεργο μηχάνημα στον κόσμο. Απλά περιμένετε να ανοίξει το καπάκι! [Βίντεο]

Το μηχάνημα αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας. Στην πραγματικότητα, αν το σκεφτείτε καλύτερα, δεν πρόκειται να σας φανεί χρήσιμο πουθενά. Υπάρχει, γιατί..
έτσι. Γιατί απλά κάποιος το κατασκεύασε.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του YouTube έθεσε ως στόχο να κατασκευάσει το πιο «εξελιγμένο άχρηστο μηχάνημα» στον κόσμο. Και αυτό ακριβώς έκανε!
Χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κιβώτιο, 8 διακόπτες και έναν παλιό εκτυπωτή inkjet, δημιούργησε μια μηχανή που ο μοναδικός της σκοπός είναι να απενεργοποιεί οποιοδήποτε διακόπτη ενεργοποιεί ο κατασκευαστής της. Αν και όλο αυτό ακούγεται κάπως βαρετό και άσκοπο, απλά περιμένετε μέχρι να δείτε το μηχάνημα σε δράση. Είναι πραγματικά μαγευτικό και πολύ εντυπωσιακό!
Παρακολουθήστε πόσο γρήγορα και με τι ακρίβεια το μηχάνημα απαντά στις κινήσεις του κατασκευαστή του. Είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα Θα αναρωτηθείτε πως ακριβώς λειτουργεί. Μην ανησυχείτε.. δεν είστε οι μόνοι!

Ένας χρήστης του Youtube για παράδειγμα σχολιάζει:
«Είναι ψεύτικο. Προφανώς έχεις παγιδεύσει ένα αβοήθητο νάνο μέσα στο κουτί μόνο και μόνο για να διασκεδάσεις. Σου αξίζει αναφορά για πιθανή κακομεταχείριση και κακοποίηση».
Δείτε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας αν όντως κρύβεται ένας νάνος μέσα στο κουτί ή απλά ο κατασκευαστής της πιο άχρηστης εφεύρεσης στο κόσμο έχει κάνει απλά «καλή δουλειά».

Παρακολουθήστε μια μικρή επίδειξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: