ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Οι παπαράτσι έπιασαν την Κέιτι Πέρι να κάνει την ανάγκη της

Άλλη μια πικάντικη φωτογραφία από τις διακοπές του ζευγαριού στη Σαρδηνία- Αυτή τη φορά η Κέιτι Πέρι κλέβει την παράσταση από...
τον Ορλάντο Μπλουμ

Στη Σαρδηνία έχουν ξαμοληθεί οι παπαράτσι και δεν τους αφήνουν ούτε τις πιο προσωπικές τους στιγμές να απολαύσουν. Ο λόγος για τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέιτι Πέρι οι οποίοι φαίνεται πως δεν τους είναι γραφτό να κάνουν διακοπές χωρίς την παρουσία των φωτογράφων.

Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από τη δημοσίευση των νέων φωτογραφιών με τον Ορλάντο Μπλουμ να κυκλοφορεί θεόγυμνος στην παραλία και τη θάλασσα οι παπαράτσι έπιασαν και την Κέιτι σε άβολη στιγμή.

Η γνωστή τραγουδίστρια φορώντας το μαγιό της έχει πάει σε κάτι θάμνους προφανώς για να κρυφτεί και να κάνει την ανάγκη της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έλα όμως που και εκεί καραδοκούν οι αδιάκριτοι παπαράτσι. Η φωτογραφία δείχνει την Κέιτι να κάνει την ανάγκη της με μια γκριμάτσα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Η φωτογραφία τα λέει όλα και έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που έχουν δημοσιευτεί τις τελευταίες μέρες από τις διακοπές του διάσημου ζευγαριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις