Είσαι τύπος σφηνάκι; Τότε το θέμα σε ενδιαφέρει
Κάποτε ήταν στη μόδα, τώρα λόγω κρίσης ο κόσμος δεν τα προτιμάει, γιατί το budget της νυχτερινής εξόδου έχει μειωθεί.
Όμως μια πετυχημένη νύχτα, πρέπει να τα έχει στο μενού της. Γνωρίστε 4 σφηνάκια, που που μπορούν να αλλάξουν, τη ροή της νύχτας.
Kamikaze
Ένα σφηνάκι με βάση την βότκα. Άρχισε να πίνεται στα ΄80ς. Το μυστικό είναι στο κουρακάο.
Υποβρύχιο
Είναι από τα σφηνάκια που μπορεί να σε κάνει αεροπλάνο ας λέγεται υποβρύχιο! Αποτελεί τον μοναδικό σωστός τρόπο να συνδυάσεις την μπύρα σου με το αγαπημένο σου σκληρό ποτό.
Chartreuse
Ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα λικέρ που κυκλοφορούν, αφού παραμένει σχετικά άγνωστο. Το ποσοστό αλκοόλ που περιέχει σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει το 60%. Και παρασκευάζεται από 140 και… βότανα!
Τεκίλα
Η μισή απόλαυση είναι στο ποτό καθαυτό και η άλλη μισή στην όλη διαδικασία για να το πιεις: Βρέχεις το πάνω μέρος του χεριού σου με λεμόνι, προσθέτεις στο σημείο αλάτι, γλύφεις το αλάτι, κατεβάζεις το σφηνάκι μονορούφι και τρως το λεμόνι-πορτοκάλι. Η διαδικασία αυτή σπάνια γίνεται εκτός και αν είσαι σε κάποιο μεξικάνικο μαγαζί!
Κάποτε ήταν στη μόδα, τώρα λόγω κρίσης ο κόσμος δεν τα προτιμάει, γιατί το budget της νυχτερινής εξόδου έχει μειωθεί.
Όμως μια πετυχημένη νύχτα, πρέπει να τα έχει στο μενού της. Γνωρίστε 4 σφηνάκια, που που μπορούν να αλλάξουν, τη ροή της νύχτας.
Kamikaze
Ένα σφηνάκι με βάση την βότκα. Άρχισε να πίνεται στα ΄80ς. Το μυστικό είναι στο κουρακάο.
Υποβρύχιο
Είναι από τα σφηνάκια που μπορεί να σε κάνει αεροπλάνο ας λέγεται υποβρύχιο! Αποτελεί τον μοναδικό σωστός τρόπο να συνδυάσεις την μπύρα σου με το αγαπημένο σου σκληρό ποτό.
Chartreuse
Ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα λικέρ που κυκλοφορούν, αφού παραμένει σχετικά άγνωστο. Το ποσοστό αλκοόλ που περιέχει σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει το 60%. Και παρασκευάζεται από 140 και… βότανα!
Τεκίλα
Η μισή απόλαυση είναι στο ποτό καθαυτό και η άλλη μισή στην όλη διαδικασία για να το πιεις: Βρέχεις το πάνω μέρος του χεριού σου με λεμόνι, προσθέτεις στο σημείο αλάτι, γλύφεις το αλάτι, κατεβάζεις το σφηνάκι μονορούφι και τρως το λεμόνι-πορτοκάλι. Η διαδικασία αυτή σπάνια γίνεται εκτός και αν είσαι σε κάποιο μεξικάνικο μαγαζί!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου