ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Αυτή είναι η πιο ξεκαρδιστική απάντηση πατέρα στα εpωτικά προβλήματα της κόρης του

Ο πατέρας μιας έφηβης από τις ΗΠΑ μάλλον είναι ένας από τους πιο κουλ πατεράδες για τον οποίον έχετε ακούσει ποτέ. Όπως λέει η όμορφη Daleynee ο πατέρας της είναι...
ένας αστείος τύπος που προσπαθεί πάντα να κάνει την οικογένεια τους να γελά. "Παίζουμε συνέχεια και μερικές φορές η μητέρα μου θυμώνει γιατί θεωρεί ότι εκείνος δεν θα σοβαρευτεί ποτέ, όμως εγώ αυτό αγαπώ πιο πολύ σε αυτόν. Δεν τον βαριέμαι ποτέ".

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας ότι επειδή εκείνος είναι νέος προσπαθεί πάντα να συμβαδίσει με τη μόδα της εποχής και ακριβώς αυτό είναι το πιο αστείο στην περίπτωση του. Επίσης, μιας και λόγω του ότι εκείνος έχει συνεχή επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η έφηβη δεν μπορεί να κάνει τίποτα περίεργο, αφού παρακολουθείται.

Πρόσφατα όμως, αυτή ξετρελάθηκε με ένα αγόρι και μια ημέρα που είχε περάσει ώρες αναλύοντας το θέμα με μια φίλη της στο τηλέφωνο, λίγο αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από τον μπαμπά της στο οποίο της έλεγε να χαμηλώσει την καταθλιπτική μουσική και να σταματήσει να κλαίει, γιατί αυτός είναι άσχημος.

Η κοπέλα ξαφνιασμένη του απάντησε ότι δεν έκλαιγε και κατάλαβε ότι εκείνος το είπε για να την πειράξει, όλο αυτό όμως της φάνηκε αστείο και αποφάσισε να το δημοσιεύσει στο Twitter, όπου όπως ήταν φυσικό ο κόσμος λάτρεψε το περιστατικό. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν χιουμοριστικά την ανάρτηση, ενώ η κοπέλα είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τόση ανταπόκριση από τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: