ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Γρεβενά - Αληθινή ιστορία: Ο ξάδερφός μου μας άλωσε και εμένα και την φίλη μου σε ένα μαγικό τριήμερο (+18)

Με λένε Σταυρούλα και είμαι 28 ετών με αρκετές ερωτικές εμπειρίες και αρκετά τολμηρή θα έλεγα, αλλά αυτό που έπαθα θα το θυμάμαι για πάντα.

Είχαμε πάει τριήμερο στο χωριό και εκεί είχαμε μείνει στο πατρικό της μητέρας μου. Όπως φυσικά συμβαίνει σε όλα τα χωριά έτσι και στο δικό μου όλοι λίγο πολύ είναι συγγενείς. 



Το βράδυ η παρέα που ήμασταν μαζί αποφάσισαν να κατέβουν στα Γρεβενά για ποτό. 
Εγώ μαζί με την φίλη μου μείναμε σπίτι γιατί ψηλό βαστιόμασταν. Μόλις πεινάσαμε είπαμε να πάμε στην ταβέρνα του χωριού και να πάρουμε κάτι να το φάμε στο σπίτι.

Όταν φτάσαμε εκεί με τα πόδια άρχισε να βρέχει και τότε προσφέρθηκε ένα παλικάρι να μας πάει στο σπίτι μάλιστα στο δρόμο που μιλούσαμε βγήκαμε και μακρινά ξαδέρφια. Αφού γνωριστήκαμε πλέον με τον Δ…..και βγήκαμε και συγγενείς τον καλέσαμε στο σπίτι να κάτσει μαζί μας.

Μετά από λίγη ώρα η φίλη μου άρχισε να πετάει διάφορα ερωτικά υπονοούμενα για τους βουνίσιους και τους χωρικούς και τις αποδώσεις τους στο σεξ. Τότε είδα τον Δ…. ότι άρχισε να ερεθίζεται και να φουσκώνει κάτι μέσα από το παντελόνι του.

Η φίλη μου θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις καύλες του ξαδέρφου μου και προφανώς επειδή της άρεσε και ήθελε να τον περιποιηθεί πρότεινε να παίξουμε χαρτιά και μάλιστα όποιος χάνει να βγάζει και ένα ρούχο.

Στην αρχή λόγο του ότι δεν είμαι και πολύ καλή στα χαρτιά εγώ αφού δεν παίζω και συχνά έβγαλα τα παπούτσια τις κάλτσες και το μπουφάν. Μετά από μερικές παρτίδες άρχισαν να ντρέπομαι γιατί συνέχισα να χάνω με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλω και την μπλούζα ή την φούστα μου και να μείνω σχεδόν με τα εσώρουχα.

Η φίλη μου ενώ ήξερε ότι ντρέπομαι συνέχιζε το παιχνίδι και απέφευγε να χάσει αλλά αντιθέτως λες και είχαν συνεννοηθεί και ήθελαν ν ξεντύσουν εμένα.

Τότε εγώ θέλησα να σταματήσω το παιχνίδι αυτό μιας και το έβρισκα αρκετά περίεργο και μάλιστα ενώ το αγόρι μου με την υπόλοιπη παρέα ήταν στην πόλη για ποτό. Μόλις κατάλαβαν ότι ένιωθα άβολα άρχισαν να χάνουν και οι δύο τους με αποτέλεσμα να διασκεδάζουμε λίγο πέραν του δέοντος.

Περνώντας λοιπόν η ώρα και όσο άναβαν τα αίματα τα ερωτικά υπονοούμενα ήταν συνεχόμενα και αρκετά ξεκάθαρα μεταξύ τους. Και ξαφνικά η φίλη μου ενώ ο μακρινός ξάδερφός μου ο Δ…ήταν καθισμένος στην καρέκλα του έπεσε στα γόνατα και άρχισε να του κάνει πίπ@… μπροστά μου. Φυσικά πάγωσα αλλά μου άρεσε αρκετά το θέαμα και το έβρισκα και αρκετά μεγάλο το εργαλείο του.

Μετά από λίγα λεπτά η φίλη μου μου ζήτησε να της κάνω παρέα και να πέσω και εγώ στα γόνατα απλός να κοιτάω. Λίγο ο πειρασμός, λίγο η καύλα, λίγο το γεγονός ότι ήταν μεγάλος ο π…του βρέθηκα να τον έχω και εγώ μέσα στο στόμα μου και να τον καταπίνω ολόκληρο.

Το κακό ήταν ότι κάνω καλές πίπ… και τον έκανα να τελειώσει μία φορά μέσα στο λαρύγγι μου, με αποτέλεσμα μετά να περάσουμε 2 μαρτυρικές ώρες και εγώ και η φίλη μου. Μετά την στιγμή που τον κατάπια ολόκληρο χωρίς να αφήσω ούτε σταγόνα να πάει χαμένη ο Δ…. μας έβαλε και τις δύο στα τέσσερα ξεκινώντας από την φίλη μου και λέγοντας από εμένα να της κρατάω το χέρι για συμπαράσταση γιατί θα της χρειαζόταν. Φυσικά έτσι και έγινε ξεκίνησε σχεδόν κατευθείαν να της τον καρφώνει από πίσω και με τρελή ένταση. Με αποτέλεσμα η Μαριάνα να ουρλιάζει και να βογκάει από πόνο και ηδονή. Μετά από μία ώρα συνεχόμενου και ανελέητου σεξ η φίλη μου είχε τελειώσει 3 φορές και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει.

Μέσα σε λίγα λεπτά γυρίζει σε εμένα και μου λέει τώρα η σειρά σου κοιτώντας με στα μάτια. Στην αρχή δίστασα και του απάντησα “καλά θες να γαμ… την ξαδέρφη σου;” Τότε η απάντησή του ήταν καταλυτική “Όταν τον είχες στο στόμα σου το είχες ξεχάσει αυτό” Και με έπιασε από το μαλλί πετώντας με στο πάτωμα. Χωρίς να χάσει χρόνο έβαλε το ένα πόδι του πάνω στο μάγουλό μου πατώντας το κεφάλι μου κάτω και το άλλο στηριζόταν, Με έπιασε με τα χέρια του από τα κωλομέρια μου και με τράβηξε με βία και δυνατά επάνω στο καυλί του. Είχα νιώσει την χειρότερη υποταγή από άντρα εκείνη την στιγμή αλλά ταυτόχρονα έτρωγα και τον καλύτερο π… που είχα φάει ποτέ μου.
Άντεξα να με σκίζει έτσι τον κώλο μόνο 20 λεπτά και μετά απλώς φώναζα και βογκούσα από πόνο, έτρεμα ολόκληρη από αυτό που είχα πάθει και πραγματικά ένιωθα απίστευτα μετά από τέτοιο σεξ. Συνέχισε σε αυτό το ρυθμό και σε αυτή την θέση περίπου 40 λεπτά και μόλις τελείωσε μέσα μου ένιωσα μία απίστευτη ανακούφιση και κούραση μαζί.

Μετά από λίγα λεπτά και εγώ και η φίλη μου ήμασταν στον καναπέ γυμνές και σκισμένες σε μισολιπόθυμη κατάσταση μη μπορώντας να περπατήσουμε καλά καλά.

Τότε ο Δ.. έφυγε και μας είπε να το επαναλάβουμε, αρκετές φορές με την φίλη μου πάμε μία βόλτα στο χωριά για κάνα Σάββατο βράδυ…

Το κακό είναι ότι μετά με την φίλη μου μόλις συνήλθαμε από την εμπειρία αυτή ήμασταν αρκετά ανοιχτές από πίσω και το συζητούσαμε για το πως θα απαποφεύγαμε τα αγόρια μας που σίγουρα θα ήθελαν σεξ το βράδυ.

Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να το αποφύγω και μόλις ο φίλος μου, μου τον έβαλε αμέσως το κατάλαβε και μου είπε ότι θέλει να με πάρει μαζί με αυτόν που με έσκισε τόσο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν σχολια