Το Κιτ Κατ είναι για πολλούς το ιδανικό σνακ με, τραγανή, γεμάτη σοκολάτα και γεμάτη γεύση.
Ποιο όμως το μυστικό της;
Τα κομματάκια που υπάρχουν μέσα και της δίνουν αυτή την υπέροχη γεύση προέρχονται… από κατεστραμμένα Κιτ Κατ.
Οι μπάρες που βγαίνουν από το εργοστάσιο παραγωγής και παρουσιάζουν ανομοιομορφίες ή είναι σπασμένες ρίχνονται πίσω και χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν τις υπόλοιπες.
Η Τζούλι Ουόκερ, εργάτης στο εργοστάσιο της Nestle αποκάλυψε στον Γκρεγκ Ουάλας του BBC: «Όλες οι μπάρες μπαίνουν πίσω για να χρησιμοποιηθούν ως γέμιση για τις νέες. Βγάζουμε στην άκρη εκείνες που δεν είναι υψηλών προδιαγραφών».
Τα κομματάκια που υπάρχουν μέσα και της δίνουν αυτή την υπέροχη γεύση προέρχονται… από κατεστραμμένα Κιτ Κατ.
Οι μπάρες που βγαίνουν από το εργοστάσιο παραγωγής και παρουσιάζουν ανομοιομορφίες ή είναι σπασμένες ρίχνονται πίσω και χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν τις υπόλοιπες.
Η Τζούλι Ουόκερ, εργάτης στο εργοστάσιο της Nestle αποκάλυψε στον Γκρεγκ Ουάλας του BBC: «Όλες οι μπάρες μπαίνουν πίσω για να χρησιμοποιηθούν ως γέμιση για τις νέες. Βγάζουμε στην άκρη εκείνες που δεν είναι υψηλών προδιαγραφών».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου