ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Χαλάστρα: Απίστευτες σκηνές άπειρου κάλλους από τον προπονητή του Καμπανιακού! (vid)

Είναι βέβαιο πως ο «προπονητής» του Καμπανιακού σήμερα κατάφερε να στρέψει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αλλά με αρνητικό τρόπο

Τραγικές εικόνες εκτυλίχτηκαν λίγο μετά το γκολ του Απόλλωνα από τον προπονητή ……. του Καμπανιακού Γιάννη Κερλίδη ο οποίος μάλλον ξέχασε ότι το ποδόσφαιρο το βλέπουν γυναίκες και παιδιά με αποτέλεσμα να επιδείξει μια τρισάθλια συμπεριφορά η οποία δεν πρέπει να περάσει ατιμώρητη από την ΕΠΟ και τον επικεφαλής κ. Τέλη Μπατάκη.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου μιλούν μόνες τους και αποδεικνύουν την έλλειψη παιδείας και σεβασμού σε ένα ομαδικό άθλημα που μπορεί σε κάποιες ….. φορές το κίνητρο να μην είναι μόνο οι βαθμοί !

Η νίκη του Απόλλωνα στην Χαλάστρα δεν ήταν απλά μια νίκη όπως μπορεί κάποιος να δει με γυμνό μάτι. Ήρθε κόντρα σε όλους και σε όλα με μια συντονισμένη προσπάθεια των «ισχυρών» αλλά και συνάμα σκοτεινών δυνάμεων να βάλουν φρένο … ή καλύτερα τρικλοποδιά σε μία ομάδα που αξίζει να πάρει θέση την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β εθνικής.

Νίκη Ποντιακή λοιπόν δια πυρός και σιδήρου με απώλειες, αλλά νίκη δίκαιη και πεντακάθαρη απέναντι σε ένα σύστημα που δυστυχώς ακόμη υπάρχει ανάμεσα μας…

Το λιγότερο ο κ. Κερλίδης σήμερα εξέθεσε τον εαυτό του ,την ομάδα της Χαλάστρας, τους προπονητές αλλά και πρόσβαλε την νοημοσύνη των φιλάθλων προκαλώντας βία και άσχημες εικόνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ...ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ





από Γιάννης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: