ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Η "κομπλεξικιά με τις μπανάνες"...ξαναχτύπησε !!!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση μιας Αυστραλέζας blogger, ένθερμης υποστηρίκτριας της vegan διατροφής, ότι αυτοί που επιλέγουν το κρέας στη διατροφή τους συνηθίζουν να...
έχουν πολύ χειρότερη οσμή από τους vegans.
Η Leanne Ratcliffe, δηλώνει στο blog της χαρακτηριστικά: « Τα φρούτα εξαλείφουν 100% την οσμή του σώματος και επιφέρουν μια φρουτώδη μυρωδιά στο σώμα».

Γνωστή ως Freelee the Banana Girl, η Leanne συμπληρώνει: «Δεν ξέρω για σας, αλλά αν είστε με κάποιον που επιλέγει μία διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλή σε πρωτεΐνες, η οσμή του δεν είναι και πολύ ωραία, καθώς η αμμωνία από το σώμα που βγαίνει μέσα από τους πόρους θα μυρίζει, δίνοντας έτσι ένα πιο πικάντικο άρωμα κατά τη διάρκεια του σεξ».


Η Leanne συνεχίζει στο blog της: «Αυτοί που τρώνε πολλά φρούτα έχουν καλύτερη γεύση. Ξέρω ότι μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν ένα θέμα ταμπού, αλλά είναι αλήθεια».

Τέλος, η ίδια καταλήγει ότι η αποκλειστική κατανάλωση φυτικών προϊόντων, επιφέρει μία καθαρότερη αναπνοή και ένα πιο μαλακό δέρμα, αναφέροντας: «Το δέρμα σας είναι λείο και είναι πολύ πιο αισθησιακό, ο σύντροφός σας ,να αγγίζει ένα πιο λείο δέρμα».


Και δεν είναι η μόνη blogger που υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Η ιστοσελίδα για vegans Mind Body Green, αναφέρει επίσης, ότι οι vegans έχουν μια πιο παθιασμένη σεξουαλική ζωή, καθώς έχουν περισσότερα αποθέματα ενέργειας κατά τη διάρκεια του σεξ. 


Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία, τα συστατικά ορισμένων φυτικών προϊόντων μπορεί να επηρεάζουν τα ορμονικά επίπεδα, αυξάνοντας έτσι την ερωτική επιθυμία και δραστηριότητα, κάτι που υποστηρίζουν όλο και περισσότεροι vegans με τον καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: