ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Τρεις δειλοί επιτέθηκαν σε μία κοπέλα επειδή φορούσε κοντή φούστα. Δείτε τι συνέβη μόλις εμφανίστηκε ο άντρας της!

Βίντεο κλειστού κυκλώματος δείχνει μια παρέα αντρών να χτυπάνε τον σύντροφο μιας γυναίκας έξω από ένα κλαμπ, που έγινε viral.

Στο βίντεο, οι άντρες χτυπούν το σύντροφο της γυναίκας στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια καυγά, όταν οι ίδιοι άντρες νωρίτερα έκαναν ρατσιστικά σχόλια προς τη γυναίκα και της επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα περπατούσε προς το σπίτι της με τον σύντροφό της έπειτα από ένα βράδυ διασκέδασης, και δέχτηκε ρατσιστική παρενόχληση από την παρέα των αντρών. Όταν εκείνη προσπάθησε να τους αντιμετωπίσει, δέχτηκε επίθεση. Η γυναίκα χτύπησε στη μύτη και στο ένα ζυγωματικό. Τότε ο σύντροφος της γυναίκας παρενέβη για να την υπερασπιστεί και ξεκίνησε ο καυγάς.

Πολλοί θεατές που παρακολούθησαν το βίντεο ανέφεραν ότι οι άντρες πρέπει να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη, ενώ άλλοι επιδοκίμασαν την υπεράσπιση του συντρόφου της γυναίκας.

«Αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά δειλοί. Οι πραγματικοί άντρες δεν χτυπούν τις γυναίκες. Οι πραγματικοί άντρες προστατεύουν τις γυναίκες. Χαίρομαι που ο φίλος της βγήκε μπροστά και άρχισε να τους χτυπάει.» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Δείτε τη στιγμή που παρεμβαίνει ο σύντροφος της γυναίκας για να την υπερασπιστεί από την παρέα αντρών.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: